Find vej: Forside » Artikler

Annemarie Börlind: Naturlig Skønhed til Din Hudplejerutine

Annemarie Börlind er et anerkendt tysk kosmetikmærke, der har dedikeret sig til at skabe naturlige hudplejeprodukter i over 60 år. Grundlagt i 1959 af Annemarie Lindner og hendes mand, Hermann Börlind, har mærket etableret sig som en førende aktør inden for naturlig skønhedspleje. Deres filosofi bygger på brugen af de fineste botaniske ingredienser for at skabe effektive og skånsomme hudplejeprodukter. Et populært produkt i Annemarie Börlinds hudplejelinje er deres Naturoyale Biolifting Active Day Cream. Denne fantastiske dagcreme er specielt udviklet til at stramme og løfte huden, samtidig med at den reducerer synligheden af fine linjer og rynker. Ved hjælp af naturlige ingredienser som hvid lupin, rødkløver og hibiscus arbejder cremen aktivt på at forbedre hudens elasticitet og give den en naturlig glød. Hyaluronsyre er også en vigtig ingrediens i cremen, da den hjælper med at..

Red dit hår med revolutionerende Olaplex

Slidt og ødelagt hår, der syner spaltet og kruset, er et problem for mange, der udsætter deres hår for kemisk behandling. Det er dog de færreste, der har lyst til at lægge hårfarven og stylingsredskaberne på hylden. Med den innovative Olaplex-behandling behøver man heldigvis ikke længere at vælge, da den går ind og reparerer eksisterende skader, samtidig med at den giver dit hår beskyttelse. Udviklet af forskereNoget af det, der adskiller Olaplex fra andre hårprodukter, er den videnskabelige tilgang, der ligger til baggrund for udviklingen af produktet. Virksomheden gik nemlig sammen med to kemiforskere, Dr. Presslyog og Dr. Hawker, og sammen lykkedes det teamet at udvikle et patenteret molekyle, der genopbygger svovlbroerne i hårets struktur. Produktet indeholder ikke silikone eller olie, og derfor er formålet ikke en kosmetisk behandling. Det reparerer i stedet håret i dybden, og dén..

Fokus på patientsikkerhed i kosmetiske behandlinger

Styrelsen for Patientsikkerhed har kontaktet alle læger, der er registreret som udøvere af lovregulerede kosmetiske behandlinger, efter at styrelsen har fået viden om at flere klinikker overtræder lovgivningen.Styrelsen har desuden modtaget oplysninger om, at der på en del kosmetiske klinikker tilbydes behandling med botulinumtoksin (botox) for spændingshovedpine og migræne, som kun må udføres af neurologer eller under supervision af neurologer med særligt kendskab til området. Styrelsen for Patientsikkerhed (tidligere Sundhedsstyrelsen) har tidligere skrevet til samtlige læger, der er registreret til at måtte foretage kosmetiske behandlinger med botulinumtoksin, og gjort opmærksom på kravene i forbindelse med behandling af hovedpine.Styrelsen indskærper betydningen af, at registrerede læger og deres medhjælp sikrer fokus på patientsikkerhed og patientrettigheder i forbindelse med..

Danske øjenlæger til Myanmar i morgen: Vil give fattige synet igen

To øjenlæger og en operationsassistent begiver sig 31. oktober ud på en operationstur til Myanmar for andet år i træk. De skal befri fattige for grå stær og uddanne lokale øjenkirurger.Mens mange danskere tager på efterårsferie i strandkanten under sydligere himmelstrøg, er der andre, der hjælper fattige i den tredje verden. Tre synsspecialister tager i slutningen af oktober til Myanmar (tidligere Burma) for ligesom sidste år at behandle så mange som muligt for deres øjenlidelser. – Behovet er kæmpestort i Myanmar, og vi har ingen begreb om den fattigdom, som burmeserne lever i. Lokalbefolkningen lider af især grå stær som følge af for dårlig og forkert ernæring, og vi har planer om at nå flere hundrede patienter i løbet af de dage, vi er på klinikken, forklarer øjenlæge Jannik Boberg-Ans fra EuroEyes. Med teamet fra EuroEyes følger blandt andre hans hustru, Gøril Boberg-Ans, der er..

Træuret er gaven til Tømreren der har alt

Træure er blevet IN, bølgen af grønne tiltag ses over hele verden og nu er det også kommet til træure. Træure i dag har en bedre kvalitet og designet er blevet langt mere lækkert at se på.Et ur er blevet mere ind bare en tids indikator, et armbåndsur er i dag et smykke der vises frem og et personligt accessories hvor træure især elskes af tømre. Læs mere om hvorfor træure er den perfekte gave.Du kender det nok godt, det er ved at være gavetid og når du spørger hvad han ønsker sig, så er svaret altid "Ikke noget skat, jeg har alt hvad jeg behøver" Et ligeså irriterende svar som problemet du straks står overfor, hvad skal jeg nu give ham? Træuret er den perfekte gave til manden der har alt, det er anderledes og unikt, uret andre ikke lige har og hver gang andre kigger på mandens flotte nye træur, er det altid med begejstring og spørgsmål. Især har det vist sig at håndværkere..

Køb briller i regnvejret og gør et kup

Sommerferien kan så småt skimtes forude, men sommersolen danser endnu ikke over Danmark. Det forhindrer dog ikke Synoptik i at skyde gang i det store sommerudsalg. Fra uge 26 giver Kundechef Poul O. Kuhberg nemlig 73 procent rabat på massevis af brillestel og kontaktlinser.Har du styr på solbrillerne med styrke til ferien? Og hvad med hverdagsbrillerne - holder de endnu en sæson, eller er de modne til en udskiftning? Hvis det er tid til en ny model, kan du med fordel udnytte de regnvejrsgrå sommerdage til at gøre et regulært kup hos Synoptik. Her har butikschef Poul O. Kuhberg nemlig skruet prisen ekstra ned på massevis af kvalitetsstel fra Burberry, Ray-Ban, Marc by Marc Jacobs, Tommy Hilfiger, Prego og Gina Tricot.Kompetent og ærlig rådgivningEr du i tvivl om, hvilken brille du skal vælge, er der også råd for det. Synoptiks brillestylister er uddannet i samarbejde med stylist..

Beskyt dit syn i forårssolen

Den længe ventede forårssol har lokket danskerne ud af deres vinterhi. Midt i forårseuforien glemmer mange dog at skærme øjnene mod solens skarpe stråler. Hos Synoptik kan du få råd og vejledning til, hvordan du bedst beskytter dine øjne i sommermånederne.For få uger siden var beskyttelsesbriller mod solens stråler i høj kurs, da tusindvis af danskere vendte ansigtet mod himlen for at få et glimt af den spektakulære solformørkelse. Men det er ikke kun, når vi kigger direkte mod solen, øjnene har brug for beskyttelse. De kan også få for meget sol på en helt almindelig onsdag. Især når solen står lavt på himlen, eller strålerne reflekteres af vand, sand og blanke overflader, er øjnene udsat.”Hvis dine øjne udsættes for kraftigt sollys, kan det give ”svejserøjne”, som er en kortvarig, overfladisk forbrænding af øjets hornhinde og slimhinde, og det er ikke særligt behageligt. Nye..

Den letteste dunjakke i verden

Strato er verdens letteste fuldt funktionelle dunjakke til mænd og vejer blot 165 gram. Strato kan pakkes ned i sin egen lomme, så den ikke fylder mere end et par appelsiner.Strato er den perfekte følgesvend i sommerhalvåret. Når jakken er pakket sammen fylder den meget lidt i tasken, og du kan altid være forberedt på mindre varmt sommervejr, fx en kølig vind på stranden om aftenen, foran teltet, når duggen falder, eller på hike på en kold forårsdag.Strato er også perfekt til et aktivt outdoorliv. Jakken kan bruges som et isolerende lag under en hard shell fx til klatring, eller som hurtig opvarmning, når du er kold efter intens træning.Strato fås i farverne black og turkish sea blue. Strato fås i udvalgte butikker til kr. 3.499,- (vejledende udsalgspris). Strato findes også til damer under navnet Cirrus.Companyon Ultralight CollectionStrato er en del af Yetis nye Companyon Ultralight..

Provokerende dansk tøjmærke går i luften

Kolik Clothing åbner op for deres univers torsdag d. 18 december fra kl 17-21 på Jolene Bar i Kødbyen. Ligesom et uroligt kolikramt spædbarn, så ankommer det nye danske tøjmærke Kolik Clothing skrigende og opmærksomhedskrævende til den danske december kulde, ude af stand til at kommunikere, hvad der går dem på, og uden idé om der findes en kur. Kolik Clothing er etableret og designet i København og kombinerer rå æstetik og kvalitets tekstil i en autentisk fusion af digital kunst og streetwear.Den nyskabende kollektion emmer af melankoli og sætter følelserne igang. Creative Director Oscar Juul-Sørensen uddyber tankerne bag:"Kollektionen tager udgangspunkt i kønsdebatter og barnlig naivisme. Med en afslappet streetwear attitude som bagtæppe, skaber Kolik Clothing et frirum for begge køn og viser samtidig, at skandinavisk design kan være andet end rent og minimalistisk"Torsdag d...

Fantastisk billedmulighed fredag, lørdag og søndag: Kosmetiske behandlinger live på enorm foryngelsesmesse

Der er en oplagt mulighed for billeder og video, når Anti-Aging Fair Scandinavia afholdes i TAP1 fra i dag og weekenden igennem. Messen besøges af kvinder i titusindvis, og der udføres kosmetiske behandlinger live på Aleris-Hamlets stand (nr. 718) i dag kl. 16, lørdag kl. 11 og 13 samt søndag kl. 11 og 12. Læs mere herunder. Fire klinikker, der hjælper danskerne til at føle sig yngre, deles om stor stand på Anti-Aging Fair Scandinavia i TAP1. Det drejer sig om Aleris-Hamlet Cosmetic, EuroEyes, Medex Bio Science Cosmetics og Tandklinikken Hamlet, som man alle finder på stand 718. Her kan man blive klogere på alt fra alderssyn til ansigtsløftninger – og kosmetiske sygeplejersker udfører Restylanebehandlinger live (jf. vedhæftet foto 1), hvilket der i sagens natur vil være gode billeder i.Læs mere i teksten herunder, der også vedhæftes som PDF. Henvendelser fredag samt efter messen..

Vil du forkæles med sunde produkter så læs her om Orange peeling

Mangler du noget luksus i hverdagen, og leder du efter en spa oplevelse i særklasse, så leverer Raz Spa lige, hvad du har brug for. Hos Orange peeling kan du læse om produktet hvor luksus, eksklusivitet og professionalisme i centrum. Du får behandling og forkælelse på højt niveau, og går derfra med fornyet energi i krop og sjæl.Læs meget mere nedenfor og på vores hjemmeside. Du får behandling og forkælelse på højt niveau, og går derfra med fornyet energi i krop og sjæl. Raz Spa er drevet af den verdenskendte Rasmus Raz Andersen, som er specialist i spa behandlinger. Rasmus Raz Andersen har blandt andet givet behandlinger til kendte danskere som Mascha Vang samt berømtheder som Lady Gaga og Jennifer Lopez. Han er særdeles professionel, og i Raz Spa giver han en luksuriøs spa behandling til alle. Hos Raz Spa er princippet, at alle skal have råd og mulighed for en god..

Test vinterjakken i iskoldt prøverum

I Illums Bolighus kan besøgende prøve de eksklusive dunjakker fra Yeti i autentiske omgivelser i et særligt prøverum, hvor temperaturen er -5°C og hvor det blæser. En dunjakke ser måske pæn ud i en lun butik, men vil den også holde dig varm i vintervejret? I Illums Bolighus på Strøget lader det eksklusive outdoormærke Yeti sine kunder teste jakker og veste i et specialbygget prøverum, der har en konstant temperatur på -5°C og let blæst, så man kan opleve vinterjakken i vintervejr. Prøverummet kaldes ”Be Cool” og er det første af sin slags i verden. Dunspecialisten YetiYeti er oprindeligt udviklet til kræsne trekkere og outdoor-entusiaster, men de pakbare og ekstremt lette designprodukter har også fundet vej til alverdens modestrøg. Yeti er ultimativt duntøj til både polarørkenen og storbyens jungle. Fællesnævneren for Yeti er det fine dunfyld, Crystal Down,..

Jutta fik nye øjenlinser: Endelig er jeg fri for briller

Mange års gener med briller og kontaktlinser blev for meget for koldingenseren Jutta Nielsen, der for nylig tog den endelige beslutning om at få udskiftet øjenlinserne hos EuroEyes i Esbjerg. I dag er hun lykkelig for sit nye syn og lettere liv. Jutta Nielsen har egentlig vidst det i mange år. En øjenoperation var hendes eneste mulighed for at slippe flere års besværligheder med briller og kontaktlinser. En fredag i juni blev dagen, hvor hun endelig fik foretaget det lille indgreb med den kæmpe betydning. Det skete hos EuroEyes’ øjenklinik på privathospitalet Aleris-Hamlet i Esbjerg.– Jeg tog beslutningen til et informationsarrangement i slutningen af april, og under en måned senere havde jeg været igennem to forundersøgelser og fået foretaget selve operationen. Det er gået dejligt hurtigt, og medarbejderne ved EuroEyes har været topprofessionelle hele vejen igennem, siger Jutta..

Re-design og genbrug af kvalitetskjoler - så de bliver det rene Sus i Skørterne

Den lokale designer Mia Monique Schmidt deltager den 9. og 30. september i en kjole re-design event hos Sus i Dus – Boutique Café. Eventen er gratis at deltage i. Re-design eventSus i Dus har inviteret den lokale designer Mia Monique Schmidt ind til en miljøevent omkring re-design af kjoler.Eventen, som strækker sig over to aftener er gratis at deltage i.Inden den første aften, skal du tilmelde dig eventen, og have forhåndsgodkendt to kvalitetskjoler/mærkevarekjoler, hos Sus i Dus, Farum Hovedgade 13 st.tv. Disse to kjoler er så din adgangsbillet til de to eventaftener.Der er plads til ca.15 deltagere, og der er plads efter ”først-til-mølle” princippet.På den første eventaften onsdag den 9. september kl. 19-21 fortæller Monique om modens og designets udvikling gennem tiderne og fortælle om hendes design. De to kjoler du har med til aftenen afleveres til Monique, som vil..

Klogere på silikone: 5.000 følger ’brystkursus’ på Facebook

På facebooksiden Brystakademiet svarer erfarne plastikkirurger på alverdens spørgsmål om brystforstørrende operationer – for at øge vores viden om de stadig mere populære indgreb. Her kan du se, hvilke spørgsmål de 5.000 følgere hyppigst stiller. Risikerer man ikke til at ødelægge implantaterne, hvis man giver førstehjælp med hjertemassage og hjertestarter til en kvinde, der har fået lavet større bryster? Sådan lyder et af de mere kuriøse spørgsmål i den store stak, som kirurgerne på facebooksiden Brystakademiet har modtaget. Langt de fleste af henvendelserne kommer fra kvinder, som seriøst overvejer en brystforstørrende operation, og siden foråret 2013 har tusindvis af kvinder fået svar på deres mange spørgsmål. – At få en brystoperation er en stor beslutning, som kræver, at man får en grundig og professionel rådgivning om alt fra implantattyper, operationen, efterforløbet til..

Tørklæde webshop har 2 års fødselsdag

Det er 2 år siden at Peter W. Laursen, iværksætter og blandt andet manden bag golfshoppen Greenen.dk åbnede dørene for en nichewebshop med salg af tørklæder. Med sin uddannelse indenfor tøj og mode har Peter etableret et mekka af tørklæder til priser hvor alle kan være med. Da PimpMyHead.dk for 2 år siden slog dørene op var de nye på et stor marked - det er siden gået hurtigt og mange kunder har været igennem shoppen og fået et nyt tørklæde tilsendt."vi begyndte med ingenting - ingen kendte os og vores navn var ukendt" - det var naturligvis den store udfordring for os. "Hvorfor skulle danske kvinder handle med os i stedet for en af de andre store veletablerede modeshops på nettet" - spørger Peter Laursen.Tankerne blev hurtigt gjort til skamme for kunderne strømmede til. PimpMyHeads udvalg var kun tørklæder - dermed også specialister indenfor alle varianter af tørklæder...

Økologisk frisør introducerer hudplejebehandlinger fra Skin Care

Hos den økologiske Frisør Pii i hjertet af København handler det ikke kun om plejende hårbehandlinger og moderigtige klipninger. For dem er målet at tilbyde kunderne en oplevelse af velvære, der strækker sig længere end til hårspidserne. Med Skin Care hudplejeserien fra Aveda, tilbyder de nu skånsomme ansigtsbehandlinger og håndpeelinger som en ekstra service til salonens besøgende. Miljøvenlig frisør i hjertet af København Frisør Pii er langt hen ad vejen en f risør som alle andre. De finder sammen med kunden frem til en frisure, der på én gang matcher tidens strømninger og afspejler kundens personlige stil. De tilbyder dameklip, herreklip og børneklip, permanentbehandlinger, farvninger, hårkurer, refleksbehandlinger, hårkure og farvning af bryn og vipper. Det er det miljøvenlige fokus, der gør Frisør Pii til noget særligt – et økologiske alternativ til din traditionelle..

Hold huden ung med Ole Henriksen hos Eaudeparfum.dk

Man kan ikke sige Ole Henriksen uden at tænke forkælelse og velvære. Hans hudplejeserier har fremmet den naturlige skønhed hos mænd og kvinder verden over gennem årtier, og det har gjort ham til en af skønhedsbranchens kendte ansigter. Nu kan danskere med hang til selvforkælelse nyde godt af cremer og produkter fra Ole Henriksens katalog gennem webshoppen Eaudeparfum.dk, som sælger mærkevareprodukter til outlet-priser. Og kunderne – they love it.Forkælelse af din hud gennem årtierOle Henriksen er en dansk kosmetolog og hudspecialist, som siden 1975 har drevet sin skønhedsklinik i Los Angeles, hvorfra han har forkælet og behandlet huden hos flere berømtheder fra over there. Hans salon drives af internationale eksperter, som bringer begrebet om velvære til nye højder med nye produkter fra Ole Henriksens katalog.Ole Henriksen har flere årtiers erfaring med hudbehandlinger, og han..

Søborg: Aleris-Hamlet afholder infomøde om fedmeoperation

Bliv klogere på fedmeoperationer samt de forbundne fordele og ulemper. Kan jeg få en fedmeoperation? Og hvad kan jeg forvente mig af den? Hvis det er spørgsmål, du stiller dig selv, har du nu muligheden for at blive klogere. Aleris-Hamlet Hospitaler i Søborg inviterer nemlig til infoaften om fedmeoperationer torsdag den 19. juni klokken 19.00-21.00 på Gyngemose Parkvej 66 i Søborg.I løbet af aftenen er der mulighed for at blive klogere på risici og muligheder ved fedmeoperationer, ligesom der vil være mulighed for at tale med speciallæger og diætister. Claus Blynert, der har gennemgået en gastric bypassoperation, kommer også forbi og fortæller om sine oplevelser. Aftenens program er gratis, og alle kan deltage. Tilmelding skal ske på www.aleris-hamlet.dk (Søg efter ’Eventkalender’) eller på tlf. 38 17 07 00. Fakta: Gastric bypass er en kikkertoperation, som kombinerer deling af..

Kenter fik sit naturlige syn tilbage

Fire forskellige briller – plus kontaktlinser. Irriterede, løbende og rødrandede øjne. Et sløret blik på scenen og besvær med at læse manuskriptet. I ti år prægede et dårligt syn Tommy Kenters liv, indtil han for nylig gennemgik en ny type øjenoperation. For godt ti år siden blev den nu 63-årige skuespiller Tommy Kenter ramt af alderssyn, og behovet for læsebriller var endda ikke det eneste øjenproblem. – Ikke alene fik jeg behov for læsebriller, men var også langsynet med en styrke på 4. Og så fik mine kontaktlinser øjnene til konstant at løbe i vand, fortæller Kenter, der pludselig øjnede en løsning på sine synsproblemer. – Tilfældigt kom jeg forbi en klinik, som reklamerede med korrektion af lang- og nærsynethed, så jeg gik derind. De fortalte, at en ny type operation kunne afhjælpe min langsynethed og overflødiggøre briller og kontaktlinser – ved at..

Vær sikker på en varm sommer

Traditionelt tænker man ikke på duntøj om sommeren. Men med Yeti er det anderledes. De ultralette og sammenpakkelige jakker og veste er perfekte til kølige aftner og ikke-så-sommerlige sommerdage. Ind i mellem er sommeren alligevel ikke så varm. På stranden, når du kigger på stjerner i en kølig aftenbrise, på terrassen, når du stadig sidder og hygger, mens duggen falder, eller på en overskyet sommerdag, har du brug for lidt ekstra varme. Yetis pakbare og ultralette dunveste og dunjakker er sommerens bedste følgesvend. Den lille pakke fylder ikke meget i tasken, men sikrer dig blød og let varme, når sommervejret er ikke-så-sommerligt.Japansk designDenne sommer har den japanske modedesigner Yuko Yamazaki lavet en ny fortolkning af den klassiske dunvest og en let sommerdunjakke. Hun har forvandlet de eksklusive Yeti metervarer og dun til en urban kollektion med..

HR-chef blev træt af sine læsebriller

Annette Lauth Schmidts alderssyn var for alvor begyndt at genere hende, og derfor valgte hun for nylig at få foretaget en linseudskiftning. I dag kan hun se medarbejdere og kandidater i øjnene igen. Hør hendes historie, når EuroEyes holder infoaften 21. maj i Charlottehaven. Til EuroEyes’ infoaften på Schæffergården i Gentofte midt i marts var den 49-årige HR-chef Annette Lauth Schmidt blandt deltagerne, og hun blev overbevidst om, at en linseudskiftning var det rigtige at gøre. Nu har hun fået foretaget behandlingen, og det har hun ikke fortrudt. – Jeg var rigtig træt af mine læsebriller, som jeg aldrig havde på mig, når jeg skulle bruge dem. De generede mig også i rekrutteringssituationer, fordi jeg brugte for meget energi på blot at overskue CV og ansøgning, når vi havde en kandidat til samtale. Det var ikke så hensigtsmæssigt, forklarer hun.Også i privatlivet vil det..

180 til temaaften om synskirurgi: Nordjyderne vil have nye øjenlinser

180 nordjyder var mødt op, da EuroEyes for nylig holdt informationsaften om øjenoperationer i Aalborg Kongres & Kultur Center. Aftenens hovedtema var eliminering af alderssyn – med indlæg af øjenkirurg Jannik Boberg-Ans. Der var stor interesse for EuroEyes’ netop afholdte informationsaften i Aalborg. Med 180 deltagere var der simpelthen ikke plads på EuroEyes’ klinik hos Aleris-Hamlet Hospitaler på Sofiendalsvej, og arrangementet måtte derfor flyttes til Aalborg Kongres & Kultur Center.Aftenens vært var Jannik Boberg-Ans, der med mere end 15.000 operationer bag sig er en af landets allermest erfarne synskirurger. Samtidig er han anerkendt over hele Skandinavien for sin ekspertise – og cheflæge hos EuroEyes, som er blandt Europas største kæder af øjenklinikker. Arrangementet fokuserede på nye muligheder for at eliminere alderssyn, og det modne publikum vidnede om, at de fremmødte..

Aarhus: Kendisser løfter sløret for kosmetiske behandlinger

Den kosmetiske klinik n’age fejrer 10 år i Aarhus med flytning til dobbelt så store lokaler. Til åbningsreceptionen fortæller både kendte og ukendte åbent om deres erfaringer med bl.a. Botox og Restylane. Hvad har skuespilleren Paprika Steen, tv-værterne Mayianne Dinesen og Anette Heick, modellerne Laura von Lindholm og Nicoline Toft samt modeeksperten Uffe Buchard tilfælles? I modsætning til mange andre har de valgt at være åbne om deres forbrug af Botox og Restylane – og står offentligt frem som ambassadører for den kosmetiske klinik n’age, der nu kan fejre 10 års jubilæum i Aarhus. I kraft af stigende kundetilstrømning, ikke mindst fra mænd, er klinikken netop flyttet til dobbelt så store lokaler på Store Torv 6, hvor der holdes åbningsreception onsdag den 19. marts fra kl. 15.30. Alle interesserede er velkomne.Klinikchef Rikke Thorsen og direktør Ida Bille Brahe vil fortælle..

Danskerne vil have unikt og individuelt design.

Trenden har været undervejs længe, men begynder nu at slå mere igennem. Vi vil være unikke, have noget alle andre ikke har, og være medbestemmende i design processen. Det har en ung dansk virksomhed taget til sig, og tilbyder piger at designe deres eget tøj online. Det startede i USA, med en producent, der tilbød kunderne at de kunne designe egne t-shirts. Senere kom der sko, skjorter, jeans osv. med. I USA er det begyndt at gå stærkt, i Danmark er vi kun lige startet. Trenden er opstået som et modspil, til den masseproduktion af High Street varer, der er kommet mere og mere af de seneste år. De store spillere er blevet større og større, og mange små tøjproducenter er forsvundet. Det har gjort modebilledet meget ensartet, og en lille smule kedeligt. En tur rundt på CIFF, den Københavnske modemesse, bekræfter tendensen, det hele ligner hinanden, med ganske få..

På mountainbike med stil

PrettyDirty.dk er en webshop med mountainbike-tøj kun til kvinder. Her kan du finde mtb-tøj, som ingen andre butikker i Danmark tilbyder. I november gik webshoppen PrettyDirty.dk i luften. Det er en butik, som har specialiseret sig i mountainbike-tøj til kvinder. Susanne Mikkelsen fra Jystrup havde længe gået med tanker om at åbne en webshop med fritidstøj til sporty piger: Jeg cykler selv mountainbike, og sidste sommer havde jeg virkelig svært ved at finde et par nye mtb-shorts, som levede op til mine ønsker, selv om jeg ledte både i butikker og på nettet, så der blev det klart for mig, at jeg skulle sælge mtb-tøj til kvinder, fortæller hun. Jeg var endda på sommerferie i de franske alper, hvor cykelbutikkerne ligger side om side, men heller ikke her havde jeg held med at finde et par shorts designet specifikt til kvinder. Mountainbike er stadig en..

Nye EU-regler om parabener i kosmetik ikke skarpe nok

Miljøminister Kirsten Brosbøl går mod EU og stemmer nej til fortsat brug af to parabener i solcreme til børn. Nye EU kosmetikregler vil begrænse brugen af to parabener i al kosmetik. Men de nye regler tillader fortsat brug af små mængder af de to parabener i solcremer til børn. Da solcreme ofte bliver brugt i store mængder til børn, har Danmark hidtil haft et forbud mod disse parabener i netop solcremer til børn under tre år. Miljøminister Kirsten Brosbøl er derfor ikke tilfreds, og Danmark stemte i denne uge nej til de nye regler.- Jeg vil gerne have maksimal sikkerhed, også når vi bruger større mængder solcreme til at beskytte vores børn mod solen. Som miljøminister og småbørnsforælder er det vigtigt for mig, at danskerne kan føle sig trygge og bruge rigeligt med solcreme til vores børn. Derfor er jeg ikke tilfreds med EU's forslag, som fortsat tillader små mængder af de..

Webshop hjælper butterflien ind i varmen

Accessories findes i mange afskygninger, og defineres af de generelle strømninger i modeverdenen. Nogle typer kan imidlertid betragtes som evergreens, som altid vil være der i større eller mindre grad, og butterflien er én af disse. Accessories-forhandleren Karno.dkbakker op om tendensen med butterfliens voksende popularitet ved at tilbyde deres kunder et bredt udvalg i deres webshop. Hos Karno.dk banker hjertet for detaljen og det gennemarbejdede accessorie. De har eksisteret siden 2010, og har siden dengang fået stablet et sortiment på benene, som indbefatter traditionelle såvel som mere originale former for tilbehør til mænd og kvinders garderobe. Ønsket om at holde udvalget opdateret efter tendenserne i modeverdenen gør, at en rundtur i webshoppen kan give inspiration til de, der ønsker at være med på tidens trends. I en tid hvor mange danskere bruger beklædning og tilbehør..

Flere forlænger ungdommen med Botox og Restylane

Danskere i 20’erne og 30’erne benytter i stigende grad ’foryngende’ produkter forebyggende. For dem handler det om at fastholde det glade, friske udseende længere snarere end at bekæmpe rynker. Engang bestod det store flertal af kunderne på landets kosmetiske klinikker af kvinder i 40’erne og opefter. Nu er kundegruppen imidlertid langt bredere, og bevæggrundene for at få foretaget behandlinger er ikke altid blot at reducere alderstegn. – Vores kunder er i dag både kvinder og mænd i alle aldre. Det segment, som uden sidestykke vokser mest, er gruppen af yngre mennesker under 35, som fortrinsvis bruger behandlingerne forebyggende til at gøre huden stærkere, mens den er stærk. Her har vi på landsplan set en vækst på omkring 30 % alene det seneste år, forklarer sygeplejerske Rikke Thorsen, der er leder af den kosmetiske klinik n’age i Aarhus. – Det nye er, at vi har kunder helt ned..

God reklame med modeshow for kunderne

Der findes mange måder at skabe opmærksomhed om sine produkter på for butiksførende. Modebutikken Prestige har ladet sig inspirere af den verden, deres sortiment kommer fra, ved at afholde modeshow med det bedste fra deres førte kollektioner. Hos Prestige sætter de en ære i, at give kunderne mulighed for at finde den særlige stil med de detaljer, der matcher netop deres personlighed. De er en modetøjsbutik, som fører kvalitetstøj til kvinder fra et udvalg fra designere, der har gjort sig særligt bemærket i modeverdenen. Selvom kvaliteten er høj og udvalget bredt, kan det sommetider være nødvendigt at tænke kreativt for at markere sig dét ekstra i kundernes bevidsthed. I forvejen har Prestige en webshop, som giver mulighed for den eksponering der skal til, for at man som butik kan følge med i vores digitale tider, hvor internethandlen er fortsat stigende. Prestige har imidlertid..

Dansk modeportal indtager Norge

Liked.dk er en dansk modeportal, der i flere år har hjulpet online-shoppere med at finde de bedste og billigste tilbud på sko, tøj og accessories – og nu er shoppingportalen klar til at indtage Norge. E-handlen boomer i Norge, og den nye modeportal skal gøre det nemmere for norske online-shoppere at navigere rundt mellem mange tusinde produkter. Liked.dk er en produkt- og prissammenligningsportal, der skaber overblik over det store udvalg af tøj, sko og accessories, som hver sæson er at finde hos et stigende antal af danske webbutikker. Shoppingportalen samler derfor modetøj, tilbud og forhandlere på én portal, så online-shoppere nemt kan sammenligne produkter og priser og dermed hurtigt finde de bedste tilbud på markedet. Shoppingportalen så dagens lys i 2011, og nu er den danske modeportal klar til at indtage det norske marked under navnet Intomoda.no. Intomoda.no bliver en..

Dansk modeportal indtager Norge

Liked.dk er en dansk modeportal, der i flere år har hjulpet online-shoppere med at finde de bedste og billigste tilbud på sko, tøj og accessories – og nu er shoppingportalen klar til at indtage Norge. E-handlen boomer i Norge, og den nye modeportal skal gøre det nemmere for norske online-shoppere at navigere rundt mellem mange tusinde produkter. Liked.dk er en produkt- og prissammenligningsportal, der skaber overblik over det store udvalg af tøj, sko og accessories, som hver sæson er at finde hos et stigende antal af danske webbutikker. Shoppingportalen samler derfor modetøj, tilbud og forhandlere på én portal, så online-shoppere nemt kan sammenligne produkter og priser og dermed hurtigt finde de bedste tilbud på markedet. Shoppingportalen så dagens lys i 2011, og nu er den danske modeportal klar til at indtage det norske marked under navnet Intomoda.no. Intomoda.no bliver en..

God reklame med modeshow for kunderne

Der findes mange måder at skabe opmærksomhed om sine produkter på for butiksførende. Modebutikken Prestige har ladet sig inspirere af den verden, deres sortiment kommer fra, ved at afholde modeshow med det bedste fra deres førte kollektioner. Hos Prestige sætter de en ære i, at give kunderne mulighed for at finde den særlige stil med de detaljer, der matcher netop deres personlighed. De er en modetøjsbutik, som fører kvalitetstøj til kvinder fra et udvalg fra designere, der har gjort sig særligt bemærket i modeverdenen. Selvom kvaliteten er høj og udvalget bredt, kan det sommetider være nødvendigt at tænke kreativt for at markere sig dét ekstra i kundernes bevidsthed. I forvejen har Prestige en webshop, som giver mulighed for den eksponering der skal til, for at man som butik kan følge med i vores digitale tider, hvor internethandlen er fortsat stigende. Prestige har imidlertid..

Webshop hjælper butterflien ind i varmen

Accessories findes i mange afskygninger, og defineres af de generelle strømninger i modeverdenen. Nogle typer kan imidlertid betragtes som evergreens, som altid vil være der i større eller mindre grad, og butterflien er én af disse. Accessories-forhandleren Karno.dkbakker op om tendensen med butterfliens voksende popularitet ved at tilbyde deres kunder et bredt udvalg i deres webshop. Hos Karno.dk banker hjertet for detaljen og det gennemarbejdede accessorie. De har eksisteret siden 2010, og har siden dengang fået stablet et sortiment på benene, som indbefatter traditionelle såvel som mere originale former for tilbehør til mænd og kvinders garderobe. Ønsket om at holde udvalget opdateret efter tendenserne i modeverdenen gør, at en rundtur i webshoppen kan give inspiration til de, der ønsker at være med på tidens trends. I en tid hvor mange danskere bruger beklædning og tilbehør..

Flere forlænger ungdommen med Botox og Restylane

Danskere i 20’erne og 30’erne benytter i stigende grad ’foryngende’ produkter forebyggende. For dem handler det om at fastholde det glade, friske udseende længere snarere end at bekæmpe rynker. Engang bestod det store flertal af kunderne på landets kosmetiske klinikker af kvinder i 40’erne og opefter. Nu er kundegruppen imidlertid langt bredere, og bevæggrundene for at få foretaget behandlinger er ikke altid blot at reducere alderstegn. – Vores kunder er i dag både kvinder og mænd i alle aldre. Det segment, som uden sidestykke vokser mest, er gruppen af yngre mennesker under 35, som fortrinsvis bruger behandlingerne forebyggende til at gøre huden stærkere, mens den er stærk. Her har vi på landsplan set en vækst på omkring 30 % alene det seneste år, forklarer sygeplejerske Rikke Thorsen, der er leder af den kosmetiske klinik n’age i Aarhus. – Det nye er, at vi har kunder helt ned..

Ung dansk designer udlever karrieredrømmen, som selvstændig!

Christina Desiree Petersen er navnet på den unge 22 årige danske designer, som 4 Juli 2013 tog beslutningen om en karriere, som selvstændig i modebranchen. Hun droppede ud af uddannelsen på TEKO i Herning for, at kunne give firmaet "Noir Desire, Danish Design" alt sin opmærksomhed og tid.Hun lancere sin første taske kollektion som SS14 og vejen dertil har været hård. Dog er det gået meget stærkt og det takker hun samarbejdet med Helle Lebech for, som er hendes kontakt og kommunikative mellemled til produktionen.Hele ideen bag designet og dets kendetegn startede i Herning i februar 2013, blot 8 måneder siden. Et penalhus til diverse skolesager skulle skaffes og det blev et hjemmedesignet et af slagsen i sort læder, som endte ud med, at have en meget speciel taske form. Den specielle V-form på penalhuset, fik meget opmærksomhed og hun besluttede sig derfor for, at viderudvikler på..

I kamp mod fortrydelser

Undo-it.dk har indledt et samarbejde med MyTattoo.dk, som tilbyder midlertidige tatoveringer. Gennem årene har vi hos Undo-it.dk mødt rigtig mange danskere, som har fortrudt deres tatoveringer. Mange fortryder den nye tatovering, så snart den er printet ind i huden. Det, synes vi, er rigtig ærgerligt. Derfor er vi stolte over at kunne præsentere et samarbejde med den danske virksomhed MyTattoo.dk, der tilbyder midlertidige tatoveringer til kunderne. På den måde kan kunderne få lov til at teste en ny tatovering et par dage, inden de finder ud af, om den skal tatoveres permanent ind i huden. Vores kunder kan få rabat på 10 %.På MyTattoo.dk?s hjemmeside kan man selv få lov til at designe tatoveringer ? både i sort/hvid og i farver. Herefter får kunden tatoveringen tilsendt, og man kan let selv placere tatoveringen, hvor man ønsker den. Konceptet kender de fleste fra tyggegummi og andet..

Verdens første jakke i plantebaseret nylon

Miljøvenlige produkter hitter, især blandt forbrugere, der elsker natur og friluftsliv. Dunspecialisten Yeti lancerer i sin 2014 kollektion North og Mode - to all-weather jakker, der for første gang i verdenshistorien er baseret på en helt ny plantebaseret nylon.Folk der holder af naturen, har også en naturlig interesse i at beskytte den. Derfor er miljøvenlige produkter kraftigt på vej frem, og producenterne afprøver konstant de nyeste miljøvenlige teknologier, så naturelskere kan beskytte naturen, samtidig med at de bruger den.Som de første nogensinde introducerer det eksklusive tøj- og outdoormærke Yeti i sin forårskollektion 2014 damejakken ?North? og herrejakken ?Mode?, der er produceret i en ny banebrydende plantebaseret nylon. Klimavenligt stofDen miljøvenlige nylon, Next To Nature, er baseret på planteolie i stedet for traditionel råolie. Planteolien udvindes af..

Finnsdottir vokser med ny ansættelse af direktør

Finnsdottir er inde i en rivende udvikling, og for at styrke den udvikling har Finnsdottir hentet Grane Steinrud som direktør. Finnsdottir har udvidet sortimentet med spændende nye produkter både indenfor deres interiør og smykke sortiment. I takt med et øget salg i udlandet har de to kreative partnere, Anne Hoff og Thora Finnsdottir Søe, ønsket at styrke forretningsdelen for selv at kunne bevare fokus på de kreative processer.Grane Steinrud primære fokus bliver at fortsætte den positive udvikling, som Finnsdottir er inde i med fokus på en øget repræsentation i udlandet og styrkelse af de interne processer. Steinrud udtaler: ?Jeg synes, at Anne og Thora har en smittende energi og nogle helt unikke produkter, som jeg mener har et enormt potentiale. Derfor var det en mulighed, som jeg ikke ville lade mig gå forbi.?OM FINNSDOTTIRFinnsdottir har eksisteret siden 2007 og har haft en..

Herning er Danmarks nye modemekka

Herning er for alvor ved at markere sig på det danske modelandkort. TEKO og en tradition for tekstilindustri betyder mange modebevidste indbyggere, der udgør en solid basis for specialforretninger ? som fx vintage-retro-design-butikken Magpie Lane, der nu flytter til større lokaler.Når man skuer ned gennem Hernings gågade, kan man fx se en avantgarde-klædt, ung, kvindelig designstuderende, en mand i lyserødt og orange og en ældre dame med Buddy Holly-briller. Herning er blevet en cool provinsby ? lidt anderledes, alternativ og yderst modebevidst. En fortid med tekstilindustri, Bestseller liggende tæt på, kunstmuseet Heart og ikke mindst TEKO, Skandinaviens største designskole, præger tydeligvis byen, hvor det ikke kun er de unge, som er modebevidste. ?Da jeg åbnede i 2011, sagde mange, at det ikke kunne lade sig gøre at drive sådan en forretning i Herning ? men det har været en succes..

Efterår og vinterhår

Tag de nyeste trends og hotteste stylings fra catwalks i New York, Milano, London & Paris og kog dem sammen, så opnår du Essential Looks - Schwarzkopf Professionals bud på efterårets og vinterens fire forskellige hårtendenser der bare rykker. Og lækker inspiration til dig.Trend no. 1 - ́40s RetroStilarten er som taget direkte ud af 40?erne hvad angår både hår og tøj. Frisurerne er bløde og udstråler feminitet, hårfarverne er glødende kobber og røde nuancer. Vi ser timeglasfigurer med længere nederdele og bælter, og smukke mørkerøde læber.Kort sagt, ladylike elegance og forførende kvinder.Trend no. 2 - ConstructDenne stilretning er kendetegnet ved en god blanding af skarpe linjer, lækre kontraster og små detaljer, der leder tankerne hen på minimalisme. Hårfarverne er rene men altid med en lille finesse,så som en enkelt stribe eller et hårparti der skiller sig ud i farven. Stilen..

Botox og bryster på skønhedsaften i Esbjerg

Aleris-Hamlet Hospitaler viser på inspirationsarrangement de sydvestjyske kvinder forskellige kosmetiske behandlinger. Der er særligt fokus på brystoperationer og ikke-kirurgiske behandlinger, som vinder stærkt frem.? Mange associerer først og fremmest kosmetiske behandlinger med store silikonebryster eller svulmende læber. Men vores patienter er alle slags mennesker fra samtlige aldersgrupper. De får foretaget både større og mindre behandlinger med henblik på øget velvære og livskvalitet. Ordene kommer fra kosmetisk sygeplejerske Helle Boisen, Aleris-Hamlet Hospitaler i Esbjerg, der står på scenen som en af oplægsholderne, når de sydvestjyske kvinder inviteres til inspirationsaften. Sammen med Stig-Frederik Kølle, speciallæge i plastikkirurgi, vil hun fortælle om muligheder og nye tendenser inden for kosmetiske behandlinger. Arrangementet, der er åbent for alle interesserede, afholdes..

KAZA udvider kæden med ny butik i Field's

KAZA, der er en af Danmarks førende butikskæder med mere end 60 forskellige brands inden for tasker, rygsække, kufferter og lædervarer, udvider fredag den 30. august kæden med endnu en ny butik i Field?s i København. Dermed er der 9 fysiske butikker i den privatejede kæde - og en webshop på KAZA.dk.Åbningen af KAZA i Field?s fejres med en lang række åbningstilbud på bl.a. Samsonite, Stine Goya for Adax, Adax, Bel Sac, Björn Borg, Haglöfs, Eastpak og mange flere. Samt en konkurrence, hvor der kan vindes en Stine Goya for Adax taske. Center Manager i Field's, Lotte Eiskjær Andersen, byder KAZA velkommen og glæder sig til at kunne tilbyde kunderne et nyt og spændende lædervarekoncept: ?Med åbningen af KAZA styrkes vores store udvalg inden for lædervarer yderligere. Vi er glade for, at vi nu kan tilbyde et endnu større udvalg af bl.a. tasker, kufferter og punge til vores kunder og dermed..

Stylingprodukter hentet direkte fra catwalken

Er du big time modeoffer så glæd dig, for snart kommer OSiS+ nye serie ?Session Label? i handlen, og det betyder at du inden længe kan kreere trendy og fashionabelt hår - nøjagtig som du ser det på catwalken.Få VIP-følelsen frem i håretKig backstage på et internationalt hårshow, oplev et professionelt fotoshoot eller se en styling af en kendis - dette er situationer, hvor topstylister har brug for førsteklasses kvalitetsprodukter. Nu har du muligheden for at få fingrene i stylisternes foretrukne hårprodukter og benytte samme eksklusive styling, som kendisserne bruger.Schwarzkopf Professional lancerer nu fem stylingprodukter i den nye OSiS+ Session Label serie, som sagt, en unik serie der opfylder kravene til de professionelle topstylister - og dermed forhåbentlig også dig! Produkterne giver perfekte resultater, men forbliver usynlige i håret og garanterer uendelige stylingmuligheder og..

Vinderne fundet i Nordens største modelkonkurrence

Det nye danske tøjmærke StylePit har nu fundet de to ansigter, som skal repræsentere brandets næste lookbook.Siden juni har deltagere med modeldrømme fra hele Norden samt Ukraine kunnet dele deres model-profil på Facebook og modtage stemmer. Hver uge blev de 3 billeder med flest stemmer vurderet af en jury, som udvalgte ugens bedste billede. Vinderen blev præmieret med fede og lækre præmier.- De mange modeller blev i sidste ende vurderet af en professionel jury bestående af blandt andre Miss J Alexander fra America's Next Top Model. Den amerikanske megastjerne har tidligere bl.a. arbejdet sammen med supermodellen Naomi Campbell og castet modeller for kendte designere som Valentino, John Galliano, Chanel og Alexander McQueen, fortæller Nicho Oppermann, der er Creative Director hos Stylepit. To glade vindere1156 modeller fra Danmark, Sverige, Norge og Ukraine deltog i konkurrencen, og..

Sats på danske designtalenter

Direktør og stifter af Odeline Merete Dethlefsen, mener tiden er moden til at satse massivt på de danske designtalenter. Merete Dethlefsen har altid været en del af den danske modebranche, allerede som 18 årig startede hun sin første tøjforretning. Igennem tiden har Merete fået en meget vigtig erfaring: Danskere vil meget gerne købe designtalenternes tøj. Derfor valgte hun at satse på, at samle en bred vifte af danske, og internationale designtalenters kollektioner i webshoppen Odeline. Dette blev opskriften på en onlinesucceshistorie uden lige.Merete Dethlefsen er ikke den eneste, som ser de kvaliteter og kompetencer, de nye fremstormende designtalenter har. For den 26 juli 2013 blev det offentliggjort, at der udkommer en ny dansk designkonkurrence, kaldet ?Dansk Design Talent ? Magasin Prisen?. Vinderen får 500.000 kr. Samt et modeshow under Copenhagen Fashion Week i februar 2014...

Går du ofte i sort?

Sort tøj går aldrig af mode og er stadig danskernes mest foretrukne tøjfarve. Flotte kjoler, smarte skjorter, jakker og stilige blazere er fast bestanddel i næsten ethvert klædeskab. Men ligeså glade vi er for det eksklusive look, ligeså irriterende er det, at tøjet synes at have en næsten magnetisk virkning på fnug, fnuller, skæl og hår, hvilket netop på mørkt tøj, bliver meget synlige. Ofte sker det når man sidder i bilen på vej til festen eller det vigtige møde og hvad gør man så? Fnugruller er jo ikke sådan at have i lommen eller den lille dametaske.En ny dansk opfindelse, kaldet ?fnughandsken? løser dette problem og det er folkene bag andre populære handsker til hverdagsbrug, som har stået for udviklingen af også dette enkle, men geniale produkt. - Det er sjovt at det lige er handsker som er blevet vores metier, siger Peter Andersen en af idemændene bag fnughandsken og..

Magnum chokoladesmykker åbner dagens smykkeshow

Da knap 200 danske mode-eksperter, bloggere og andre fashion-entusiaster ankom til Nimb ved dagens smykkeshow, havde de forventet et storslået smykkeshow med Danmarks største smykkebrands. Og det fik de. Hvad de også kunne nyde synet ? og smagen ? af, var Danmarks første smykkekollektion, produceret af Magnum og lavet af ægte og bæredygtig chokolade. Smykkerne er lavet i samarbejde med danske smykkedesignere og blev båret af modeller ved dagens show, til stor begejstring blandt de overraskede gæster. Facts:? Magnum chokoladesmykkerne er designet af: Marianne Dulong, Facon Facon, Josephine Bergsøe, Von Lotzbeck, Sloan Sable og Sif Jakobs Jewellery.? Magnum chokoladesmykkerne er kreeret af to danske chokolademagere og kollektionen på 6 smykker indebærer omkring 100 timers arbejde. ? Smykkerne er lavet udelukkende af chokolade, håndlavet fra bunden og pyntet med detaljer, støbt i..

Retro revolution

GAMMEL MØNT Knitting Co. 'popper up' i tre dage under Copenhagen Fashion Week hos guldsmed Bjerg van Mackelenbergh i Pilestræde. I årtier har vi fokuseret på hurtige slutresultater, gået glip af håndværkets process og dermed set stort på værdien af god kvalitet. Så nu gør vi oprør og kigger fremad via kreative sammenstød mellem fortidens håndværk og nutidens progressive teknologi. GAMMEL MØNT Knitting Co. ønsker sammen med Bjerg van Mackelenbergh at inspirere til indkøb med omtanke. Det handler nemlig om KVALITET versus KVANTITET. RETRO REVOLUTIONENs opgave er at genoplive værdien af håndværk, lokalproduktion og at gøre kvalitet og holdbarhed til en relevant del af fremtidens livsstil.7-8-9 august 11:00-18:00Bjerg van MackelenberghPilestræde 46, kld.1112 København K.GAMMEL MØNT knitting Co. er en virksomhed i indre København med webshop - gammelmont.com - etableret i 2012 af designer..

Chokoladesmykker på catwalken under modeugen

Smyk dig med chokolade: I år kan danskerne opleve unikke chokoladekreationer på modeugen i København i næste uge. Is-producenten Magnum har i samarbejde med et udpluk af de største danske designere skabt en opsigtsvækkende kollektion af smykker ? lavet i ægte chokolade, lige til at tage på og til at spise! Chokolade og champagne hører modeugen til. Men for første gang i den danske modeuges historie har chokoladen fundet vej helt op på catwalken. Magnum har i samarbejde med toppen af danske smykkedesignere, kreeret en kollektion i ægte bæredygtig chokolade. Smykkerne vil blive båret af modeller ved årets modeuge og kan på lige så bæredygtig vis nydes efterfølgende. Magnum-initiativet er en hyldest til de danske smykkedesignere, der for første gang nogensinde afholder et show under modeugen i København. Hver enkel af de designere, der er repræsenteret på modeugens første smykke-show..