Find vej: Forside » Artikler » Efterår og vinterhår

Efterår og vinterhår

Tag de nyeste trends og hotteste stylings fra catwalks i New York, Milano, London & Paris og kog dem sammen, så opnår du Essential Looks - Schwarzkopf Professionals bud på efterårets og vinterens fire forskellige hårtendenser der bare rykker. Og lækker inspiration til dig.

Trend no. 1 - ́40s Retro
Stilarten er som taget direkte ud af 40erne hvad angår både hår og tøj. Frisurerne er bløde og udstråler feminitet, hårfarverne er glødende kobber og røde nuancer. Vi ser timeglasfigurer med længere nederdele og bælter, og smukke mørkerøde læber.
Kort sagt, ladylike elegance og forførende kvinder.

Trend no. 2 - Construct
Denne stilretning er kendetegnet ved en god blanding af skarpe linjer, lækre kontraster og små detaljer, der leder tankerne hen på minimalisme. Hårfarverne er rene men altid med en lille finesse,
så som en enkelt stribe eller et hårparti der skiller sig ud i farven. Stilen har et luksuriøst præg, en sensuel fremtoning og kant!

Trend no. 3 - Punkettes
Attitude, attitude og attitude - 70er punken kan igen opleves på catwalken! Det kompromisløse look tiltrækker sig opmærksomhed med vovede klipninger og ekstreme stylingkombinationer, i sammenspil med læder, pigge og skotstern i tøjstilen. Så har du en indre rebel gemt i maven, er det nu du skal skille dig ud fra mængden!

Trend no. 4 - Suitgirls
Drengepigen er tilbage i klassisk skræddersyet tøj, dog med et fint touch af kvindelighed. Enkle kække klipninger og dybe farver gennemsyrer denne stilretning, hvor præcision og detaljer går hånd
i hånd med komfort. Maskulin girlpower mixet med feminin udstråling udgør i denne trend the name of the game.

Se vedhæftede billeder til hver af de 4 hårtendenser.

Lagt på rowells.dk den 11-09-2013 af CLUBmaster