Find vej: Forside » Artikler » Køb briller i regnvejret og gør et kup

Køb briller i regnvejret og gør et kup


Sommerferien kan så småt skimtes forude, men sommersolen danser endnu ikke over Danmark. Det forhindrer dog ikke Synoptik i at skyde gang i det store sommerudsalg. Fra uge 26 giver Kundechef Poul O. Kuhberg nemlig 73 procent rabat på massevis af brillestel og kontaktlinser.Har du styr på solbrillerne med styrke til ferien Og hvad med hverdagsbrillerne - holder de endnu en sæson, eller er de modne til en udskiftning Hvis det er tid til en ny model, kan du med fordel udnytte de regnvejrsgrå sommerdage til at gøre et regulært kup hos Synoptik. Her har butikschef Poul O. Kuhberg nemlig skruet prisen ekstra ned på massevis af kvalitetsstel fra Burberry, Ray-Ban, Marc by Marc Jacobs, Tommy Hilfiger, Prego og Gina Tricot.

Kompetent og ærlig rådgivning
Er du i tvivl om, hvilken brille du skal vælge, er der også råd for det. Synoptiks brillestylister er uddannet i samarbejde med stylist Dennis Knudsen og trænet i at se, hvilke modeller og farver der passer bedst til kundens ansigt, frisure og personlige stil.

”Vores brillestylisters opgave er at rådgive kunden ud fra deres viden om tidens trends og øje for, hvad der klæder forskellige ansigtsformer, frisurer og personlighedstyper. Når man skal finde frem til den rigtige brille, er det lige så vigtigt, at brillen passer til kundens personlige stil, som at modellen sidder godt og passer til ansigtet. Brillestylisterne har et særligt øje for, hvad der vil klæde den enkelte, og de er ikke bange for at sige deres ærlige mening, hvis et stel ikke gør noget godt,” siger kundechef Poul O. Kuhberg fra Synoptik.

Spar 73 procent i hele juli
Sommerudsalget hos Synoptik varer hele juli, og tilbuddet om at spare 73 procent gælder en stor del af butikkens brillestel og kontaktlinser.

Hvis du er usikker på, om du har brug briller eller kontaktlinser, eller om din nuværende styrke stadig passer, anbefaler kundechef Poul O. Kuhberg, at du sætter tid af til at få lavet en synstest, inden du går på jagt blandt de mange nedsatte stel. En synstest tager cirka 30 minutter og giver med det samme svar på, hvilken styrke der er den rigtige for dig. Det giver samtidig nye kunder mulighed for at stifte bekendtskab med personalets høje faglighed, som er noget af det, butikschef Poul O. Kuhberg er mest stolt af.

”Det er altid dejligt, når en tilfreds kunde går ud af butikken med en ny brille til en rigtig god pris. Men for mig er det vigtigste, at vi yder en god service, og at kunden oplever den faglighed, vi går så højt op i her i butikken. I modsætning til vores konkurrenter er vores synsprøve eksempelvis certificeret af Dansk Standard. Det er kundens garanti for, at vi lever op til vores egne høje krav, hver gang vi gennemfører en synsprøve,” forklarer Poul O. Kuhberg.

---

Om Synoptik
Synoptik blev etableret i 1931 og er med 102 butikker i Danmark førende inden for salg og service af briller, kontaktlinser og solbriller. Virksomheden er en del af en af verdens største optikerkæder, GrandVision, der har over 5600 butikker i 43 lande.

Synoptiks mål er at yde markedets bedste service og rådgivning til super skarpe priser.

Lagt på rowells.dk den 27-06-2015 af CLUBmaster