Find vej: Forside » Artikler » Vil du forkæles med sunde produkter så læs her om Orange peeling

Vil du forkæles med sunde produkter så læs her om Orange peeling

Mangler du noget luksus i hverdagen, og leder du efter en spa oplevelse i særklasse, så leverer Raz Spa lige, hvad du har brug for. Hos Orange peeling kan du læse om produktet hvor luksus, eksklusivitet og professionalisme i centrum. Du får behandling og forkælelse på højt niveau, og går derfra med fornyet energi i krop og sjæl.Læs meget mere nedenfor og på vores hjemmeside. Du får behandling og forkælelse på højt niveau, og går derfra med fornyet energi i krop og sjæl. Raz Spa er drevet af den verdenskendte Rasmus Raz Andersen, som er specialist i spa behandlinger. Rasmus Raz Andersen har blandt andet givet behandlinger til kendte danskere som Mascha Vang samt berømtheder som Lady Gaga og Jennifer Lopez. Han er særdeles professionel, og i Raz Spa giver han en luksuriøs spa behandling til alle. Hos Raz Spa er princippet, at alle skal have råd og mulighed for en god spabehandling. Som professionel wellness-guru mener Rasmus Raz Andersen, at spa er vigtigt for krop og sjæl, og netop det kan han tilbyde i Raz Spa.

Orange peeling er et bland mange produkter fra Raz Spa
Alle produkter i Raz Spa er økologiske og fair trade. Raz Spa vil bidrage til at wellness-branchen bliver grøn og bæredygtig. Der findes derfor hverken parabener eller syntetiske parfumer i Orange peeling, som Raz Spa tilbyder. Alle produkterne er produceret i Danmark under gode forhold. Rasmus Raz Andersen sigter efter at forny sit sortiment løbende, og han arbejder derfor med at udvikle nye produkter i en søgen efter konstant fornyelse og forbedring. Raz Spa har deres egne lokaler i Køge, hvor Rasmus Raz Andersen lave sine produkter, som sælges og benyttes i Raz Spa. Raz Spas egne produkter kan købes hos 35 forhandlere landet over. De inkluderer blandt andet Marielyst SPA & Wellness, DGI Byen og Pure Skin. Dertil holder salonen kontakt med leverandører, som ligeledes leverer økologiske og fair trade produkter til Raz Spa. Rasmus Raz Andersen er på nuværende tidspunkt ved at opstarte et samarbejde med en agannødde plantage i Agadir. Dette samarbejde skal forny spakonceptet og gøre Raz Spa til en frontløber i spa branchen.

Arrangementer i Raz Spa
Raz Spa arrangerer diverse arrangementer, som alle kan deltage i. Arrangementerne er typisk med forskellige temaer, så der vil være underholdning og oppyntning alt efter temaets art. Temaerne vil typisk være bygget op omkring en historie. Det kan, for eksempel, være i form af et eventyr. Således er et spa arrangement hos Raz Spa orange peeling mere end blot velvære for din krop – det er også en afstressende og underholdende oplevelse. Arrangementerne hos Raz Spa inkluderer typisk boblebad, swimmingpool, sauna, dampbad, koldtvandskar, klimasauna, liggestole med mere. Sammenlagt tager det 3 timer, så du vil gå derfra efter en gennemarbejdet behandling med fornyet energi.

Der vil deltage 8-20 personer per arrangement, og du kan tilmelde dig alene eller gruppevis. Dertil kan der bookes private arrangementer til for eksempel polterabender, venindehygge eller firma-arrangementer i Raz Spa. Til andre arrangementer vil Rasmus Raz Andersen holde foredrag om wellness og spa.

Du kan finde Raz Spa i København og Valby. Desuden har spasalonen en udførlig og brugbar hjemmeside.

Lagt på rowells.dk den 10-10-2014 af CLUBmaster