Find vej: Forside » Artikler » Provokerende dansk tøjmærke går i luften

Provokerende dansk tøjmærke går i luften

Kolik Clothing åbner op for deres univers torsdag d. 18 december fra kl 17-21 på Jolene Bar i Kødbyen. Ligesom et uroligt kolikramt spædbarn, så ankommer det nye danske tøjmærke Kolik Clothing skrigende og opmærksomhedskrævende til den danske december kulde, ude af stand til at kommunikere, hvad der går dem på, og uden idé om der findes en kur.

Kolik Clothing er etableret og designet i København og kombinerer rå æstetik og kvalitets tekstil i en autentisk fusion af digital kunst og streetwear.

Den nyskabende kollektion emmer af melankoli og sætter følelserne igang. Creative Director Oscar Juul-Sørensen uddyber tankerne bag:

"Kollektionen tager udgangspunkt i kønsdebatter og barnlig naivisme. Med en afslappet streetwear attitude som bagtæppe, skaber Kolik Clothing et frirum for begge køn og viser samtidig, at skandinavisk design kan være andet end rent og minimalistisk"

Torsdag d. 18 december lanceres Kolik Clothing på Jolene Bar i Kødbyen, hvor de fremmødte får muligheden for at købe kollektionen, før webshoppen går i luften dagen efter.

Lagt på rowells.dk den 18-12-2014 af CLUBmaster