Find vej: Forside » Artikler » Træuret er gaven til Tømreren der har alt

Træuret er gaven til Tømreren der har alt


Træure er blevet IN, bølgen af grønne tiltag ses over hele verden og nu er det også kommet til træure. Træure i dag har en bedre kvalitet og designet er blevet langt mere lækkert at se på.Et ur er blevet mere ind bare en tids indikator, et armbåndsur er i dag et smykke der vises frem og et personligt accessories hvor træure især elskes af tømre. Læs mere om hvorfor træure er den perfekte gave.

Du kender det nok godt, det er ved at være gavetid og når du spørger hvad han ønsker sig, så er svaret altid "Ikke noget skat, jeg har alt hvad jeg behøver" Et ligeså irriterende svar som problemet du straks står overfor, hvad skal jeg nu give ham

Træuret er den perfekte gave til manden der har alt, det er anderledes og unikt, uret andre ikke lige har og hver gang andre kigger på mandens flotte nye træur, er det altid med begejstring og spørgsmål.

Især har det vist sig at håndværkere og især tømre, har en passion for de unikke træure, de skal straks røre og komme med kloge ord omkring hvilken træsort uret er lavet af, og for det meste har de da også ret.

Et af de mere smarte og moderne træure er Original Grain - Et moderne ur der kombinere det bløde træ med koldt og råt stål. Original Grain blev stiftet i 2013 i USA via den kendte fundraiser side Kickstarter.com og fik på 1 mdr. samlet 30 x så meget kapital ind, som de havde opsat som mål.

Står du overfor og skal give din mand et nyt ur, håndværker eller ej, så er et sikkert køb et træur til manden, om uret er i 100% træ eller ej, så er det et unikt håndværk, anderledes design og noget han helt sikkert ikke har tænkt over han manglede.

Lagt på rowells.dk den 11-09-2015 af CLUBmaster