Find vej: Forside » Artikler » Test vinterjakken i iskoldt prøverum

Test vinterjakken i iskoldt prøverum

I Illums Bolighus kan besøgende prøve de eksklusive dunjakker fra Yeti i autentiske omgivelser i et særligt prøverum, hvor temperaturen er -5°C og hvor det blæser. En dunjakke ser måske pæn ud i en lun butik, men vil den også holde dig varm i vintervejret I Illums Bolighus på Strøget lader det eksklusive outdoormærke Yeti sine kunder teste jakker og veste i et specialbygget prøverum, der har en konstant temperatur på -5°C og let blæst, så man kan opleve vinterjakken i vintervejr. Prøverummet kaldes ”Be Cool” og er det første af sin slags i verden.

Dunspecialisten Yeti
Yeti er oprindeligt udviklet til kræsne trekkere og outdoor-entusiaster, men de pakbare og ekstremt lette designprodukter har også fundet vej til alverdens modestrøg. Yeti er ultimativt duntøj til både polarørkenen og storbyens jungle.

Fællesnævneren for Yeti er det fine dunfyld, Crystal Down, der består af særligt udvalgte europæiske gåsedun. Dunene har en høj fyldevne, hvilket garanterer en stor isoleringsevne, samtidig med at jakken er ekstremt let og luftig. Tøjet er skabt til ligeledes at sikre høj bevægelighed, idet de fyldige dun nemt komprimerer, når man bevæger sig. Alle dun er underlagt Yetis ”Ethical Down Code”, der blandt andet indebærer sporbarhed og ordentlig dyrevelfærd.

Pakkes i sin egen lomme
De store luftige kvalitetsdun betyder også, at alle Yeti-designs kan pakkes sammen til næsten ingenting. Alle Yeti veste og jakker kan pakkes ned i egen lomme, så de ikke fylder mere end et par appelsiner.

###

Dunspecialisten Yeti
Yeti blev grundlagt i 1983 af den tyske bjergbestiger Bernd Exner og specialiserede sig i soveposer af den fineste kvalitet til ekstremt brug. Ekspertisen i kvalitetsdun udviklede sig til en kollektion af eksklusivt overtøj til outdoor, som siden også er blevet efterspurgt i modeverdenen. Yeti har i dag designcentre i Berlin og Tokyo og hovedsæde i Danmark. Yeti er ultimativt duntøj til både trekkere i Himalaya og fashionistas i Hanoi.

Lagt på rowells.dk den 20-09-2014 af CLUBmaster