Find vej: Forside » Artikler » Red dit hår med revolutionerende Olaplex

Red dit hår med revolutionerende Olaplex

Slidt og ødelagt hår, der syner spaltet og kruset, er et problem for mange, der udsætter deres hår for kemisk behandling. Det er dog de færreste, der har lyst til at lægge hårfarven og stylingsredskaberne på hylden. Med den innovative Olaplex-behandling behøver man heldigvis ikke længere at vælge, da den går ind og reparerer eksisterende skader, samtidig med at den giver dit hår beskyttelse.

Udviklet af forskere

Noget af det, der adskiller Olaplex fra andre hårprodukter, er den videnskabelige tilgang, der ligger til baggrund for udviklingen af produktet. Virksomheden gik nemlig sammen med to kemiforskere, Dr. Presslyog og Dr. Hawker, og sammen lykkedes det teamet at udvikle et patenteret molekyle, der genopbygger svovlbroerne i hårets struktur.

Produktet indeholder ikke silikone eller olie, og derfor er formålet ikke en kosmetisk behandling. Det reparerer i stedet håret i dybden, og dén funktion har gjort Olaplex til et hypet produkt, som flere og flere frisører anvender. En af brandets ambassadører er Tracy Cunningham, som farver hår på en række kendisser som Kim Kardashian, der netop er kendt for sit sunde og stærke hår trods utallige farvninger og daglig styling.  

Sådan virker produktet

Olaplex er en behandling, der består af tre produkter: No. 1 og No. 2 er til professionel brug, mens No. 3 er en kur, man selv skal bruge én gang i ugen. Du kan vælge at få en behandling i forbindelse med en hårfarvning, hvor frisøren tilsætter Olaplex-molekylet og dermed beskytter dit hår. Hvis du ikke får dit hår farvet, kan du også vælge at få en stand alone treatment, hvor frisøren giver dig en kurbehandling med produkterne. Se en test af behandlingen her. Uanset hvilken type Olaplex-behandling, du vælger, anbefales det at supplere med No. 3 derhjemme.

En fornuftig investering til dit hår

Mange frisører landet over er begyndt at bruge produktet i forbindelse med deres farvninger, ligesom de også tilbyder behandlingen uden farve. Hvis din frisør ikke forhandler produktet, kan du finde hjemmekuren online. Den kan bruges, uanset om du har fået salonbehandlingen eller ej.

Kontakt din lokale Olaplex-frisør for yderligere information.

Lagt på rowells.dk den 07-10-2016 af CLUBmaster