Find vej: Forside » Artikler » Stylingprodukter hentet direkte fra catwalken

Stylingprodukter hentet direkte fra catwalken

Er du big time modeoffer så glæd dig, for snart kommer OSiS+ nye serie Session Label i handlen, og det betyder at du inden længe kan kreere trendy og fashionabelt hår - nøjagtig som du ser det på catwalken.

Få VIP-følelsen frem i håret
Kig backstage på et internationalt hårshow, oplev et professionelt fotoshoot eller se en styling af en kendis - dette er situationer, hvor topstylister har brug for førsteklasses kvalitetsprodukter. Nu har du muligheden for at få fingrene i stylisternes foretrukne hårprodukter og benytte samme eksklusive styling, som kendisserne bruger.

Schwarzkopf Professional lancerer nu fem stylingprodukter i den nye OSiS+ Session Label serie, som sagt, en unik serie der opfylder kravene til de professionelle topstylister - og dermed forhåbentlig også dig! Produkterne giver perfekte resultater, men forbliver usynlige i håret og garanterer uendelige stylingmuligheder og fantastiske looks - dit hår får ganske enkelt et lækkert touch af celebrity.

Fem mondæne vindere
Serien inkluderer to hairsprays, en til både stærkt og fleksibelt hold. Derudover findes Moulding Paste som giver struktur til håret, Silk Shine Cream der giver optimal glans og Salt Spray der tilfører det betagende og rå beachlook.

Hvert enkelt produkt har en vejledende salgspris på 149 kr. og forhandles af Schwarzkopf Professional-frisører landet over fra september.

Kontakt Schwarzkopf Professional på tlf.: 86 80 48 11 for yderligere information.

Lagt på rowells.dk den 23-08-2013 af CLUBmaster