Find vej: Forside » Artikler » KAZA udvider kæden med ny butik i Field's

KAZA udvider kæden med ny butik i Field's

KAZA, der er en af Danmarks førende butikskæder med mere end 60 forskellige brands inden for tasker, rygsække, kufferter og lædervarer, udvider fredag den 30. august kæden med endnu en ny butik i Fields i København. Dermed er der 9 fysiske butikker i den privatejede kæde - og en webshop på KAZA.dk.

Åbningen af KAZA i Fields fejres med en lang række åbningstilbud på bl.a. Samsonite, Stine Goya for Adax, Adax, Bel Sac, Björn Borg, Haglöfs, Eastpak og mange flere. Samt en konkurrence, hvor der kan vindes en Stine Goya for Adax taske.

Center Manager i Field's, Lotte Eiskjær Andersen, byder KAZA velkommen og glæder sig til at kunne tilbyde kunderne et nyt og spændende lædervarekoncept:
Med åbningen af KAZA styrkes vores store udvalg inden for lædervarer yderligere. Vi er glade for, at vi nu kan tilbyde et endnu større udvalg af bl.a. tasker, kufferter og punge til vores kunder og dermed give dem en endnu bedre oplevelse, når de besøger Field's."

Fields er et vindercenter i regionen med de bedste butikker, og derfor et vigtigt sted for KAZA at være repræsenteret. Vores øvrige butikker i København ligger ved Metroen i Frederiksberg Centret, på Trianglen ved Østerbro og på Købmagergade, og når Cityringen er etableret så ligger vores fire butikker i København godt placeret. Med vores fokus på gode fysiske placeringer samt vores landsdækkende online tilstedeværelse, er vi klædt godt på til at imødekomme de udfordringer, der er for dansk detail og vil være det fremadrettet, udtaler Per Flensborg, direktør i KAZA A/S.

Dorte Johar, eCommerce & Marketing Manager i KAZA Web ApS:
Med åbningen af vores 10. butik i shoppingcentret Fields styrker vi KAZAs nuværende position som en innovativ og kvalitetsbevidst kæde, der ligger strategisk placeret i de førende centre på Sjælland. Der er ingen tvivl om at e-handlen vokser, men fremtidens detailhandel i lædervarer er et både og: en stærk onlinebutik og en fysisk tilstedeværelse der er let tilgængelig for kunden.

KAZA Fields: Butik 152 på level 0.

---

Om KAZA
KAZA er en privatejet butikskæde med en historie, der strækker sig tilbage til 1989, hvor den første forretning åbnede i Hørsholm. Med mere end 60 forskellige brands inden for dametasker, herretasker, computertasker, rejsetasker, kufferter, rygsække, skoletasker, punge og lædervarer til kvinder, mænd og børn er KAZA en af Danmarks førende butikskæder. KAZA forhandler kendte mærkevarer i klassiske og sæsonbetonede kollektioner samt nye innovative og trendsættende brands som Samsonite, Bel Sac, DKNY, Adax, Soulland for Adax, Day Birger Ét Mikkelsen, aunts&uncles, Maanii, Mywalit, LUMI Accessories, Mandarina Duck, Reisenthel, Eastpak, Lego, Jeva, Fjällräven, Qwstion, Bergans, Haglöfs, North Face samt mange flere.

Lagt på rowells.dk den 29-08-2013 af CLUBmaster