Find vej: Forside » Artikler » Går du ofte i sort?

Går du ofte i sort?

Sort tøj går aldrig af mode og er stadig danskernes mest foretrukne tøjfarve. Flotte kjoler, smarte skjorter, jakker og stilige blazere er fast bestanddel i næsten ethvert klædeskab.

Men ligeså glade vi er for det eksklusive look, ligeså irriterende er det, at tøjet synes at have en næsten magnetisk virkning på fnug, fnuller, skæl og hår, hvilket netop på mørkt tøj, bliver meget synlige. Ofte sker det når man sidder i bilen på vej til festen eller det vigtige møde og hvad gør man så Fnugruller er jo ikke sådan at have i lommen eller den lille dametaske.

En ny dansk opfindelse, kaldet fnughandsken løser dette problem og det er folkene bag andre populære handsker til hverdagsbrug, som har stået for udviklingen af også dette enkle, men geniale produkt. - Det er sjovt at det lige er handsker som er blevet vores metier, siger Peter Andersen en af idemændene bag fnughandsken og fortsætter, men hver gang vi sidder med noget tænker vi bare gad vide om vi kan lave en handske

Fnughandsken, som har fået navnet Clean:u, er elegant, ultratynd og nem at have med sig ved alle lejligheder, da den kan ligge i enhver pung, dametaske eller inderlomme.

Handsken bruges på samme måde som en fnugrulle, ved at fjerne det yderste lag papir og derved aktivere klæbeeffekten. Efter brug kan papiret sættes tilbage ,således handsken kan anvendes flere gange, indtil den er brugt op.

Vejl. Udsalgspris: kr. 14,95 for 3 stk. Kan købes i dagligvarehandlen, blandt andet i Bahne og Bilka.
Henvisning til nærmeste forhandler og anmelderprøver kan fås på 32 11 56 78

Lagt på rowells.dk den 14-08-2013 af CLUBmaster