Find vej: Forside » Artikler » Økologisk frisør introducerer hudplejebehandlinger fra Skin Care

Økologisk frisør introducerer hudplejebehandlinger fra Skin Care

Hos den økologiske Frisør Pii i hjertet af København handler det ikke kun om plejende hårbehandlinger og moderigtige klipninger. For dem er målet at tilbyde kunderne en oplevelse af velvære, der strækker sig længere end til hårspidserne. Med Skin Care hudplejeserien fra Aveda, tilbyder de nu skånsomme ansigtsbehandlinger og håndpeelinger som en ekstra service til salonens besøgende. Miljøvenlig frisør i hjertet af København

Frisør Pii er langt hen ad vejen en f risør som alle andre. De finder sammen med kunden frem til en frisure, der på én gang matcher tidens strømninger og afspejler kundens personlige stil. De tilbyder dameklip, herreklip og børneklip, permanentbehandlinger, farvninger, hårkurer, refleksbehandlinger, hårkure og farvning af bryn og vipper. Det er det miljøvenlige fokus, der gør
Frisør Pii til noget særligt – et økologiske alternativ til din traditionelle frisør, hvor skånsomme produkter og besparende processer tager hånd om miljøet såvel som din sundhed undervejs.
Fra deres lyse lokaler i hjertet af København, tæt på Nørreport Station, kan kunderne få ordnet håret eller finde inspiration til et nyt look, under vejledning fra et kyndigt personale.

Økologiske hår- og hudplejeprodukter fra Aveda

Alle produkter, der anvendes i salonen hos Frisør Pii, kommer fra Aveda. Aveda, The Art and Science of Pure Flower and Plant Essences, er en producent af rendyrket økologiske produkter, som fremstiller alle produkter efter en filosofi om at forene skønhed og velvære med ansvarlighed overfor vores omgivende miljø og plantetens ressourcer. Det skal kunne være bæredygtigt at føre en professionel og moderigtig frisørsalon, og det har Aveda været med til at gøre muligt.

Frisør Pii’s kunder har længe nydt godt af serien af hårprodukter fra Aveda, som bliver anvendt under alle typer behandlinger – lige fra hårvask til farvninger. Nu har salonen taget skridtet videre og introducerer Aveda’s Skin Care Hudplejeserie som en del af deres faste produktsortiment. Det sker som led i udvidelsen af deres services, som fremover også kommer til at indbefatte forkælelse af ansigt og hænder.

Introducering af ansigtsbehandlinger og håndpeelinger

Snart kommer tre nye tilbud på listen over services fra salonen hos Frisør Pii. Det drejer sig om to typer ansigtsbehandlinger og en håndpeeling. På den måde kan kunderne nyde godt af en velvære, der ikke kun gælder sundhed i hovedbunden og glansfuldt og levende hår, men også koncentrerer sig om hudpleje i ansigtet og på hænderne.

Begge ansigtsbehandlinger består af masker med produkter fra Aveda’s Skin Care hudplejeserie. Det første t ilbud er Aveda’s svar på en diamantslibning, og fungerer som en dybderensende behandling af dybe porer og urenheder i ansigtshuden. Det andet tilbud fokuserer på at booste kollagen i huden, og vil efterlade ansigtet med en ren og spændstig hud, der oser af sundhed. Med håndpeelingen følger en afslappende håndmassage, som efterlader dine hænder bløde og som født på ny. Alle tre behandlinger kommer til at koste 149,00 kr. og kan snart findes i kataloget på deres hjemmeside.

Overvejer du at skifte din gamle frisør ud med et økologisk alternativ, kan du klikke forbi www.frisoerpii.dk og booke din første tid.

Lagt på rowells.dk den 25-06-2014 af CLUBmaster