Find vej: Forside » Artikler » Verdens første jakke i plantebaseret nylon

Verdens første jakke i plantebaseret nylon

Miljøvenlige produkter hitter, især blandt forbrugere, der elsker natur og friluftsliv. Dunspecialisten Yeti lancerer i sin 2014 kollektion North og Mode - to all-weather jakker, der for første gang i verdenshistorien er baseret på en helt ny plantebaseret nylon.

Folk der holder af naturen, har også en naturlig interesse i at beskytte den. Derfor er miljøvenlige produkter kraftigt på vej frem, og producenterne afprøver konstant de nyeste miljøvenlige teknologier, så naturelskere kan beskytte naturen, samtidig med at de bruger den.

Som de første nogensinde introducerer det eksklusive tøj- og outdoormærke Yeti i sin forårskollektion 2014 damejakken North og herrejakken Mode, der er produceret i en ny banebrydende plantebaseret nylon.

Klimavenligt stof
Den miljøvenlige nylon, Next To Nature, er baseret på planteolie i stedet for traditionel råolie. Planteolien udvindes af Ricinius-planten, der er en ikke-spiselig plante, der kræver betydelig mindre sprøjtegift end andre planter. Desuden dyrkes den primært på brakjord i tørre områder og optager dermed ikke landbrugsjord.

Vandafvisende dunfyld
Det miljøvenlige materiale øger tilmed funktionaliteten, da det plantebaserede nylon for det første giver jakken en naturlig høj vandafvisende effekt. For det andet er jakken fra Yeti fyldt med en anden banebrydende opfindelse; det nye eksklusive Crystal Down Dry dunfyld, der er vandafvisende. Crystal Down Dry er behandlet med QuixDown Technology, der giver hvert enkel dun vandskyende egenskaber. Disse to egenskaber gør, at North holder dig tør og varm, selv i en kraftig byge.

Belønnet med Outdoor INDUSTRY AWARD 2013 GOLD
Den klimavenlige og vandafvisende North har tilmed vundet den prestigefyldte Outdoor INDUSTRY AWARD 2013 GOLD på branchemessen OutDoor 2013 med begrundelsen særdeles innovativt design og produktkvalitet over gennemsnittet.

30 år som dunspecialist
I 2013 fejrer Yeti sit 30 års jubilæum. De første dunsoveposer blev fremstillet i 1983, og siden da er Yeti blevet det foretrukne mærke for kræsne outdoorentusiaster. Gennem årene har Yeti styrket sin ekspertise i dunkvalitet og eksklusive outdoorprodukter. Yetis soveposer bliver stadig produceret i Görlitz i Tyskland, hvor dunene bliver fyldt i ved håndkraft af dedikerede dunspecialister med mange års erfaring i at skabe eksklusive outdoorprodukter.

Lagt på rowells.dk den 17-09-2013 af CLUBmaster