Find vej: Forside » Artikler » På mountainbike med stil

På mountainbike med stil

image description
PrettyDirty.dk er en webshop med mountainbike-tøj kun til kvinder. Her kan du finde mtb-tøj, som ingen andre butikker i Danmark tilbyder.
I november gik webshoppen PrettyDirty.dk i luften. Det er en butik, som har specialiseret sig i mountainbike-tøj til kvinder.

Susanne Mikkelsen fra Jystrup havde længe gået med tanker om at åbne en webshop med fritidstøj til sporty piger:

Jeg cykler selv mountainbike, og sidste sommer havde jeg virkelig svært ved at finde et par nye mtb-shorts, som levede op til mine ønsker, selv om jeg ledte både i butikker og på nettet, så der blev det klart for mig, at jeg skulle sælge mtb-tøj til kvinder, fortæller hun. Jeg var endda på sommerferie i de franske alper, hvor cykelbutikkerne ligger side om side, men heller ikke her havde jeg held med at finde et par shorts designet specifikt til kvinder.

Mountainbike er stadig en mandsdomineret sport, men flere og flere kvinder for øjnene op for glæden ved at cykle en tur i skoven, udfordre sig selv og opleve det sociale fællesskab med ligesindede. En del af den gode oplevelse er at føle sig godt tilpas på sin cykel, og det indbefatter at være klædt i tøj, som er funktionelt, sidder godt og føles behageligt at have på.

Hos PrettyDirty.dk kan du finde mtb-tøj, som ingen andre butikker i Danmark tilbyder. Det er mærker, som er relativt ukendte her i landet, men som ikke desto mindre er anerkendte i udlandet og endda har vundet priser for deres funktionalitet og design.

Jeg forsøger at tænke i nye baner for at finde spændende produkter, som vil tiltale danske kvinder. Jeg har blandt andet været på messe i London for at se, hvad der sker, da det engelske mountainbike-miljø er et par år forud for Danmark. Min filosofi er, at hvis jeg selv har lyst til at cykle i tøjet, er der sikkert også andre kvinder, som har lyst til at cykle i det.

Søndag 23. marts er der åbent hus hos PrettyDirty.dk i Jystrup, så her har du mulighed for at se og prøve alle de nye varer og gøre en god handel. Det kan du læse meget mere om på www.prettydirty.dk.

Lagt på rowells.dk den 04-03-2014 af CLUBmaster