Find vej: Forside » Artikler » Botox og bryster på skønhedsaften i Esbjerg

Botox og bryster på skønhedsaften i Esbjerg

Aleris-Hamlet Hospitaler viser på inspirationsarrangement de sydvestjyske kvinder forskellige kosmetiske behandlinger. Der er særligt fokus på brystoperationer og ikke-kirurgiske behandlinger, som vinder stærkt frem.

Mange associerer først og fremmest kosmetiske behandlinger med store silikonebryster eller svulmende læber. Men vores patienter er alle slags mennesker fra samtlige aldersgrupper. De får foretaget både større og mindre behandlinger med henblik på øget velvære og livskvalitet.

Ordene kommer fra kosmetisk sygeplejerske Helle Boisen, Aleris-Hamlet Hospitaler i Esbjerg, der står på scenen som en af oplægsholderne, når de sydvestjyske kvinder inviteres til inspirationsaften. Sammen med Stig-Frederik Kølle, speciallæge i plastikkirurgi, vil hun fortælle om muligheder og nye tendenser inden for kosmetiske behandlinger.

Arrangementet, der er åbent for alle interesserede, afholdes onsdag den 4. september fra kl. 19 til 21 på Aleris-Hamlet Hospitaler, Bavnehøjvej 2, 6700 Esbjerg. I pausen byder Aleris-Hamlet på et let traktement, og alle deltagere får en gavepose med hjem. Antallet af pladser er begrænset, og tilmelding kan ske på tlf. 36 37 27 00.

Alt om brystforstørrelser

Plastikkirurg Stig-Frederik Kølle vil i sit oplæg sætte fokus på brystforstørrelser. Ifølge kirurgen overvejer stadig flere midt- og vestjyske kvinder brystforstørrende operationer og efterlyser i den forbindelse rådgivning, inden de beslutter sig endeligt. I pausen tilbyder han derfor minikonsultationer til alle interesserede.

Det er vigtigt at være klædt godt på, inden man træffer beslutning om en brystforstørrende operation. Dels er det væsentligt at kende til alle de muligheder, der findes, og dels er individuel rådgivning vigtig, så den enkelte hjælpes til at træffe det valg, der er helt rigtigt for hende, fortæller Stig-Frederik Kølle.

Kendisstylist laver makeovers

Aftenens program byder også på makeovers på to af de deltagende kvinder. Stylingen forestås af Tina Kristoffersen, der til daglig arbejder sammen med en lang række tv-kendisser. Mens Tina Kristoffersen arbejder på forvandlingen af de to kvinder, uddeler chefterapeut Helle Bach fra Medex Bio Science Cosmetics tips og tricks.

Desuden vil kosmetisk sygeplejerske Helle Boisen vise, hvordan rynkebehandling med Restylane foregår i praksis, og fortælle om Botox- og fillerbehandlinger til ansigtsforskønnelse. Vi oplever markant stigende interesse for ikke-kirurgiske behandlinger med eksempelvis fillers, og der er i dag rigtig mange muligheder. Eksempelvis kan jeg nævne Restylane Soft Lift, der giver et miniansigtsløft uden brug af kniv, samt laserbehandlinger til at afhjælpe bl.a. rynker og karsprængninger, forklarer sygeplejersken.

På aftenen deltager også Birgitta Gliese og Lene Thylkjær, der er optikere hos øjenlaserklinikken EuroEyes. De vil kort fortælle om, hvordan man med den nyeste teknologi kan afhjælpe nær- og langsynethed, bygningsfejl samt brug af læsebriller. Optikerne har begge selv gennemgået en laseroperation og vil derfor også fortælle om erfaringer med synskirurgi på egen krop.

--

Om Aleris-Hamlet

Aleris-Hamlet Hospitaler, der arbejder inden for mere end 40 specialeområder, er Danmarks største og bredest dækkende privathospital med afdelinger i Esbjerg, Herning, København, Aalborg og Aarhus.

Virksomheden indgår i Aleris, der med 7500 ansatte i Danmark, Norge og Sverige er Nordens førende private aktør inden for sundhed og omsorg.

Yderligere information om kosmetiske behandlinger findes på www.aleris-hamlet.dk.

--

Billedmateriale

Foto 1: På aftenen vil de fremmødte kvinder kunne følge en rynkebehandling, der glatter huden ud og giver den ny fylde. http://www.epicent.dk/Pressemateriale/ALR/ALR-KA11.JPG

Foto 2: Vi oplever markant stigende interesse for ikke-kirurgiske behandlinger med eksempelvis fillers, siger kosmetisk sygeplejerske Helle Boisen fra Aleris-Hamlet i Esbjerg. http://www.epicent.dk/Pressemateriale/ALR/ALR-KA32.JPG

Foto 3: Et eksempel på brystforstørrende operation med silikoneimplantater udført hos Aleris-Hamlet. http://www.epicent.dk/Pressemateriale/ALR/ALR-KA14.JPG

Billederne kan hentes i højtopløselige udgaver fra ovenstående placeringer.

Lagt på rowells.dk den 02-09-2013 af CLUBmaster