Find vej: Forside » Artikler » Magnum chokoladesmykker åbner dagens smykkeshow

Magnum chokoladesmykker åbner dagens smykkeshow

Da knap 200 danske mode-eksperter, bloggere og andre fashion-entusiaster ankom til Nimb ved dagens smykkeshow, havde de forventet et storslået smykkeshow med Danmarks største smykkebrands. Og det fik de. Hvad de også kunne nyde synet og smagen af, var Danmarks første smykkekollektion, produceret af Magnum og lavet af ægte og bæredygtig chokolade. Smykkerne er lavet i samarbejde med danske smykkedesignere og blev båret af modeller ved dagens show, til stor begejstring blandt de overraskede gæster.

Facts:

Magnum chokoladesmykkerne er designet af: Marianne Dulong, Facon Facon, Josephine Bergsøe, Von Lotzbeck, Sloan Sable og Sif Jakobs Jewellery.

Magnum chokoladesmykkerne er kreeret af to danske chokolademagere og kollektionen på 6 smykker indebærer omkring 100 timers arbejde.

Smykkerne er lavet udelukkende af chokolade, håndlavet fra bunden og pyntet med detaljer, støbt i specialdesignede forme til formålet.

Smykkerne er pyntet med spiselige mineraler og sukkerkugler, og sprayet med rene mineraler i guld og sølv, som gør smykkerne 100% spiselige.

Samarbejdet mellem Magnum og de danske smykkedesignere har løbet over en periode på flere måneder, der blandt andet har indebåret møde med designerne, udvælgelse af smykker og tilpasning til modellerne.

Smykkerne smelter ved en temperatur på over 19 grader, og inden showet er de derfor kølet ned i specielle bokse og må først tages op lige inden brug.

---

Om Magnum:
Magnum Classic kom på markedet tilbage i 1987 og siden er Magnum-isen kommet i en lang række smagsvarianter. I år er der kommet hele to nye bæredygtige medlemmer til Magnumfamilien i form af Magnum Black og Magnum Pink.

Det er ikke første gang Magnum er repræsenteret i modesammenhæng. Sidste år lavede Magnum en chokoladekjole i samarbejde med Jesper Høvring, og i år er turen kommet til smykkerne. Magnum har også sammen med Rachel Bilson spillet hovedrollen i en reklamefilm, instrueret af Karl Lagerfeld.

Alle Magnum nyheder og de øvrige Magnum is på kortet, er Rain Forest Alliance-certificerede.

Lagt på rowells.dk den 09-08-2013 af CLUBmaster