Find vej: Forside » Artikler » HR-chef blev træt af sine læsebriller

HR-chef blev træt af sine læsebriller

Annette Lauth Schmidts alderssyn var for alvor begyndt at genere hende, og derfor valgte hun for nylig at få foretaget en linseudskiftning. I dag kan hun se medarbejdere og kandidater i øjnene igen. Hør hendes historie, når EuroEyes holder infoaften 21. maj i Charlottehaven. Til EuroEyes’ infoaften på Schæffergården i Gentofte midt i marts var den 49-årige HR-chef Annette Lauth Schmidt blandt deltagerne, og hun blev overbevidst om, at en linseudskiftning var det rigtige at gøre. Nu har hun fået foretaget behandlingen, og det har hun ikke fortrudt. – Jeg var rigtig træt af mine læsebriller, som jeg aldrig havde på mig, når jeg skulle bruge dem. De generede mig også i rekrutteringssituationer, fordi jeg brugte for meget energi på blot at overskue CV og ansøgning, når vi havde en kandidat til samtale. Det var ikke så hensigtsmæssigt, forklarer hun.

Også i privatlivet vil det genvundne ungdomssyn få stor betydning. Dagligdags gøremål som indkøb bliver pludselig meget nemmere, når man kan se udløbsdatoer og varens kvalitet. – Desuden bliver det også nemmere at dyrke min passion for fitness og skisport. Hidtil har jeg skullet have brillerne med, når maskinen i fitnesscentret skulle justeres, og det har været en kilde til evig frustration, forklarer Anette Lauth Schmidt, der ser frem til næste skisæson, hvor hun for første gang i mange år kan indtage pisterne uden duggede briller.

For Annette Lauth Schmidt er der ingen tvivl om, at operationen er værd at anbefale til andre. – EuroEyes har været meget professionelle gennem hele forløbet. Det er betryggende at føle, at der bliver taget godt hånd om én, når det er ens syn, man lægger i hænderne på andre, siger hun.

HR-chefen ser frem til at fortælle sin historie til informationsaftenen i Charlottehaven 21. maj.

Fakta: EuroEyes består af 24 klinikker i Danmark, Kina og Tyskland, som korrigerer synsfejl med linseudskiftning samt nyeste laserteknologi. Klinikkerne har behandlet over 300.000 patienter for alle grader af nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl og grå stær. Desuden opereres stadig flere for alderssyn for at undgå brug af læsebriller. www.euroeyes.dk

Lagt på rowells.dk den 16-05-2014 af CLUBmaster