Find vej: Forside » Artikler » Tørklæde webshop har 2 års fødselsdag

Tørklæde webshop har 2 års fødselsdag

Det er 2 år siden at Peter W. Laursen, iværksætter og blandt andet manden bag golfshoppen Greenen.dk åbnede dørene for en nichewebshop med salg af tørklæder. Med sin uddannelse indenfor tøj og mode har Peter etableret et mekka af tørklæder til priser hvor alle kan være med. Da PimpMyHead.dk for 2 år siden slog dørene op var de nye på et stor marked - det er siden gået hurtigt og mange kunder har været igennem shoppen og fået et nyt tørklæde tilsendt.

"vi begyndte med ingenting - ingen kendte os og vores navn var ukendt" - det var naturligvis den store udfordring for os. "Hvorfor skulle danske kvinder handle med os i stedet for en af de andre store veletablerede modeshops på nettet" - spørger Peter Laursen.

Tankerne blev hurtigt gjort til skamme for kunderne strømmede til. PimpMyHeads udvalg var kun tørklæder - dermed også specialister indenfor alle varianter af tørklæder. "kunderne vidste hvad vi kunne og hvad vi var eksperter i - derfor vælger de ofte vores shop" slår Peter fast.

De første 2 år er gået ekstremt hurtigt og udviklingen har været enorm - vores niche-webshop er en stærk spiller på et stærkt besat marked.

Pimpmyhead har udover online salg også åbnet for showroom i charmerende lokaler på Abildvej i Svendborg. Næste trin er en udvidelse af salget til de øvrige nordiske lande med Sverige som første destination.

Lagt på rowells.dk den 25-07-2014 af CLUBmaster