Find vej: Forside » Artikler » Webshop hjælper butterflien ind i varmen

Webshop hjælper butterflien ind i varmen

Accessories findes i mange afskygninger, og defineres af de generelle strømninger i modeverdenen. Nogle typer kan imidlertid betragtes som evergreens, som altid vil være der i større eller mindre grad, og butterflien er én af disse. Accessories-forhandleren Karno.dkbakker op om tendensen med butterfliens voksende popularitet ved at tilbyde deres kunder et bredt udvalg i deres webshop.
Hos Karno.dk banker hjertet for detaljen og det gennemarbejdede accessorie. De har eksisteret siden 2010, og har siden dengang fået stablet et sortiment på benene, som indbefatter traditionelle såvel som mere originale former for tilbehør til mænd og kvinders garderobe. Ønsket om at holde udvalget opdateret efter tendenserne i modeverdenen gør, at en rundtur i webshoppen kan give inspiration til de, der ønsker at være med på tidens trends. I en tid hvor mange danskere bruger beklædning og tilbehør som en måde at udtrykke sin individualitet på, kan accessories-forhandlere som Karno.dkvære med til at stimulere kundernes kreativitet og inspirere til nye måder at udforme sit image på.Med deres omfattende udvalg af butterflies bliver de en del af den bølge i modeverdenen, der tager dette klassiske accessorie ind i varmen på ny.

Butterflies til den festlige gentleman
For fem års tid siden begyndte butterflien for alvor at vinde frem igen, og blev en naturlig del af den smarte storby-gentlemans outfit. Flere store tøjmærker, som Ralph Lauren og Jack & Jones, begyndte at føre flere varianter, og som resultat af dette begyndte det atter at blive almindeligt at se mænd i butterflies i festlige og officielle sammenhænge. Især mange unge synes det er sjovt at lege med den klassiske og intellektuelle gentleman-udstråling, der traditionelt knytter sig til accessoriet gerne i kombination med mere nymodens outfits. Efterhånden som det bliver mere og mere naturligt med butterflies i gadebilledet, bliver det mindre vovet at iklæde sig dem, og der dannes på den måde et godt marked for en webshop som Karno.dk. Selvom butterflien ikke har en funktion, men udelukkende er til pynt, punger danskerne gerne ud, for at få et charmerende tvist til looket, og de omfattende sortimenter giver kunderne mulighed for at bruge den på deres helt egen måde.

Lagt på rowells.dk den 27-12-2013 af CLUBmaster