Find vej: Forside » Artikler » Finnsdottir vokser med ny ansættelse af direktør

Finnsdottir vokser med ny ansættelse af direktør

Finnsdottir er inde i en rivende udvikling, og for at styrke den udvikling har Finnsdottir hentet Grane Steinrud som direktør. Finnsdottir har udvidet sortimentet med spændende nye produkter både indenfor deres interiør og smykke sortiment. I takt med et øget salg i udlandet har de to kreative partnere, Anne Hoff og Thora Finnsdottir Søe, ønsket at styrke forretningsdelen for selv at kunne bevare fokus på de kreative processer.

Grane Steinrud primære fokus bliver at fortsætte den positive udvikling, som Finnsdottir er inde i med fokus på en øget repræsentation i udlandet og styrkelse af de interne processer. Steinrud udtaler: Jeg synes, at Anne og Thora har en smittende energi og nogle helt unikke produkter, som jeg mener har et enormt potentiale. Derfor var det en mulighed, som jeg ikke ville lade mig gå forbi.

OM FINNSDOTTIR

Finnsdottir har eksisteret siden 2007 og har haft en succesfuld start. Finnsdottir består af design duoen, Anne Hoff og Thora Finnsdottir og selskabet har opnået stor anerkendelse for sin nye fortolkning af keramisk design, både herhjemme i Danmark og på det europæiske marked. Finnsdottirs produkter sælges i Danmark, Norge, Sverige, UK, Island, Schweiz, Holland, Tyskland og Frankrig m.fl.

OM GRANE STEINRUD

Grane Steinrud har en baggrund i reklamebranchen som både kreativ og projektleder. Efterfølgende var Grane i Visiodan med ansvar for marketing og branding. Senest har Grane arbejdet som konsulent med strategisk kommunikation og forretningsudvikling. Grane er Mag. Art i Litteraturvidenskab fra Syddansk Universitet.

Lagt på rowells.dk den 14-09-2013 af CLUBmaster