Find vej: Forside » Artikler » Ung dansk designer udlever karrieredrømmen, som selvstændig!

Ung dansk designer udlever karrieredrømmen, som selvstændig!

Christina Desiree Petersen er navnet på den unge 22 årige danske designer, som 4 Juli 2013 tog beslutningen om en karriere, som selvstændig i modebranchen. Hun droppede ud af uddannelsen på TEKO i Herning for, at kunne give firmaet "Noir Desire, Danish Design" alt sin opmærksomhed og tid.

Hun lancere sin første taske kollektion som SS14 og vejen dertil har været hård.
Dog er det gået meget stærkt og det takker hun samarbejdet med Helle Lebech for, som er hendes kontakt og kommunikative mellemled til produktionen.

Hele ideen bag designet og dets kendetegn startede i Herning i februar 2013, blot 8 måneder siden.
Et penalhus til diverse skolesager skulle skaffes og det blev et hjemmedesignet et af slagsen i sort læder, som endte ud med, at have en meget speciel taske form. Den specielle V-form på penalhuset, fik meget opmærksomhed og hun besluttede sig derfor for, at viderudvikler på designet.

Idag designer hun alverden inden for taske mode og har samtidig designbeskyttelse på den specielle V-form.
Farven "Noir/Sort" & "Edgy Attitude" er det der kendetegner designerens stil og tanker bag hendes taske designs.

Den unge designer er idag bosat i Risskov i Århus og har nu sat uddannelsen til side for en karriere, som selvstændig dansk taske designer.

Christina fortæller, at smykker i sort med et klassisk, minimalistisk udtryk netop er på tegnebrættet og at hun glæder sig til, at lancere sin taske kollektion SS14

Lagt på rowells.dk den 24-09-2013 af CLUBmaster