Find vej: Forside » Artikler » Hold huden ung med Ole Henriksen hos Eaudeparfum.dk

Hold huden ung med Ole Henriksen hos Eaudeparfum.dk

Man kan ikke sige Ole Henriksen uden at tænke forkælelse og velvære. Hans hudplejeserier har fremmet den naturlige skønhed hos mænd og kvinder verden over gennem årtier, og det har gjort ham til en af skønhedsbranchens kendte ansigter. Nu kan danskere med hang til selvforkælelse nyde godt af cremer og produkter fra Ole Henriksens katalog gennem webshoppen Eaudeparfum.dk, som sælger mærkevareprodukter til outlet-priser. Og kunderne – they love it.

Forkælelse af din hud gennem årtier
Ole Henriksen er en dansk kosmetolog og hudspecialist, som siden 1975 har drevet sin skønhedsklinik i Los Angeles, hvorfra han har forkælet og behandlet huden hos flere berømtheder fra over there. Hans salon drives af internationale eksperter, som bringer begrebet om velvære til nye højder med nye produkter fra Ole Henriksens katalog.

Ole Henriksen har flere årtiers erfaring med hudbehandlinger, og han har været med til at udvikle nye løsninger til de forskellige typer hudproblemer, han er stødt på. Han udformer selv alle sine produkter, hvilket sikrer den tårnhøje kvalitet, der har gjort hans hudplejeserier så populære, som de er. Målet er at holde huden ung og smuk, så længe som muligt, og fremme den naturlige skønhed, som vi alle besidder.

Bliv din egen hudekspert med produkter fra Eaudeparfum.dk
Et af målene for Ole Henriksens virksomhed er at hjælpe den enkelte klient til at blive sin egen hudekspert. Han har bl.a. udformet en personlig hudanalyse, som kan give dig en bedre forståelse for din hudtype og teint. Du kan finde en masse råd til, hvordan du på kreative måder kan blande dine egne produkter og tilpasse din behandling efter dine specielle behov.

Hos den danske webshop Eaudeparfum.dk finder du et bredt og varieret udvalg af populære hudplejeprodukter fra Ole Henriksens katalog. Her finder du alt fra øjencremer, peelinger og body scrubs til muskelcremer og velduftende olier. Alle produkter har deres særlige egenskaber, som du kan læse nærmere om i Eaudeparfum.dk’s OUTLET SHOP på Frederiksberg i København.

Eksklusive hudplejeprodukter til lave priser
Eaudeparfum.dk har eksisteret gennem flere år, og de har hovedfokus på salg og levering af parfumer og andre dufte fra internationalt anderkendte mærker. I årenes løb har de udvidet sortimentet til også at indbefatte diverse hudplejeprodukter, hvor produkterne fra Ole Henriksen er nogle af de mest eftertragtede.

Alle produkterne i webshoppen sælges til outlet-priser. Outlet-varer opkøbes fra andre forhandleres restlagre, og de kan af den grund sælges til særligt fordelagtige priser – sommetider til under halv pris af den traditionelle butikspris – og stadig tilbyde samme kvalitet som normalt. Konceptet er amerikansk, men de danske kunder har været hurtige til at tage det til sig. De nyder i dag godt af online adgang til nyheder og klassikere fra deres yndlingsmærker – til priser, der kan passe ind i budgettet.

Bestil parfumer og hudplejeprodukter online
Når du har fundet dine yndlingsprodukter i kataloget, bestiller du dem online og modtager dem normalt inden for 3 hverdage. Klik forbi www.eaudeparfum.dk og eksperimentér med ny forkælelse til huden, så du kan bevare din naturlige skønhed i mange år frem i tiden.

Lagt på rowells.dk den 12-06-2014 af CLUBmaster