Find vej: Forside » Artikler » Vær sikker på en varm sommer

Vær sikker på en varm sommer

Traditionelt tænker man ikke på duntøj om sommeren. Men med Yeti er det anderledes. De ultralette og sammenpakkelige jakker og veste er perfekte til kølige aftner og ikke-så-sommerlige sommerdage. Ind i mellem er sommeren alligevel ikke så varm. På stranden, når du kigger på stjerner i en kølig aftenbrise, på terrassen, når du stadig sidder og hygger, mens duggen falder, eller på en overskyet sommerdag, har du brug for lidt ekstra varme.

Yetis pakbare og ultralette dunveste og dunjakker er sommerens bedste følgesvend. Den lille pakke fylder ikke meget i tasken, men sikrer dig blød og let varme, når sommervejret er ikke-så-sommerligt.

Japansk design
Denne sommer har den japanske modedesigner Yuko Yamazaki lavet en ny fortolkning af den klassiske dunvest og en let sommerdunjakke. Hun har forvandlet de eksklusive Yeti metervarer og dun til en urban kollektion med et japansk touch.

Yuko Yamazaki har lagt dunene i store elegante harlekintern, der får modspil af vandrette linjer i bærestykket ved skulderen og i linningen forneden.

Duntøjet er syet i en let, men stærk metervare, og fyldt med Yetis eksklusive dun Crystal Down, der er den fineste sortering af europæiske dun. Kombinationen af let stof og fine dun gør Yeti jakker og veste utrolig lette, åndbare og perfekte til sommerbrug. Den nye kollektion fra Yuko Yamazaki fås i en urban sommerpallette: Old rose, Slate green, Indigo, Tanny olive og en klassisk lamp black.

Fra bjergbestigere på Mount Everest til fashionistas i Milano
Yeti er ultimative dunprodukter. Mærket er udviklet til kræsne outdoor-entusiaster, men de ultralette, pakbare og eksklusive designprodukter har også fundet vej til alverdens modestrøg. Yeti har en ”Ethical Down Code”, så dunene er sporbare, og forbrugerne kan være sikre på etisk korrekt dyrevelfærd. Yeti er et brand for dem, der ikke opfatter mode og udeliv som modsætninger.

Lagt på rowells.dk den 24-05-2014 af CLUBmaster