Find vej: Forside » Artikler » Aarhus: Kendisser løfter sløret for kosmetiske behandlinger

Aarhus: Kendisser løfter sløret for kosmetiske behandlinger

Den kosmetiske klinik n’age fejrer 10 år i Aarhus med flytning til dobbelt så store lokaler. Til åbningsreceptionen fortæller både kendte og ukendte åbent om deres erfaringer med bl.a. Botox og Restylane.
Hvad har skuespilleren Paprika Steen, tv-værterne Mayianne Dinesen og Anette Heick, modellerne Laura von Lindholm og Nicoline Toft samt modeeksperten Uffe Buchard tilfælles I modsætning til mange andre har de valgt at være åbne om deres forbrug af Botox og Restylane – og står offentligt frem som ambassadører for den kosmetiske klinik n’age, der nu kan fejre 10 års jubilæum i Aarhus. I kraft af stigende kundetilstrømning, ikke mindst fra mænd, er klinikken netop flyttet til dobbelt så store lokaler på Store Torv 6, hvor der holdes åbningsreception onsdag den 19. marts fra kl. 15.30. Alle interesserede er velkomne.

Klinikchef Rikke Thorsen og direktør Ida Bille Brahe vil fortælle om nye tendenser og muligheder inden for kosmetiske behandlinger samt om udviklingen i markedet. Efterfølgende beretter kendisserne Mayianne Dinesen og Uffe Buchard om deres personlige erfaringer med hudforyngelse og rynkereduktion, og der vil være mulighed for at møde en typisk mandlig kunde hos n’age – den 40-årige tømrer Kasper Juel, der fortæller om sine oplevelser med behandlingerne. Der bydes på champagne og på lækkerier fra Summerbird, mens model og dj Nicoline Toft spiller behagelig loungemusik.

– Indre og ydre skønhed hænger sammen. Hvis man er den bedste udgave af sig selv udenpå, bliver man også modtaget mere positivt af andre. Inden jeg startede, sagde alle, at det havde jeg da ikke behov for. Men efterfølgende fik jeg en masse kommentarer om, at jeg så mere frisk og glad ud. Når udseendet signalerer ubekymrethed, tænker jeg automatisk mere konstruktive og positive tanker, forklarer 47-årige Mayianne Dinesen, der til receptionen vil fortælle om sine oplevelser med Botox og den opstrammende varmebehandling Thermage.

Fakta: n’age har siden 2003 tilbudt hudforyngelse og rynkereduktion. På klinikker i København, Aarhus og Odense udføres behandlinger med bl.a. Restylane®, Thermage®, Botox®, fraktioneret CO2-laser og IPL. www.nage.dk

Lagt på rowells.dk den 18-03-2014 af CLUBmaster