Find vej: Forside » Artikler » I kamp mod fortrydelser

I kamp mod fortrydelser

Undo-it.dk har indledt et samarbejde med MyTattoo.dk, som tilbyder midlertidige tatoveringer.

Gennem årene har vi hos Undo-it.dk mødt rigtig mange danskere, som har fortrudt deres tatoveringer. Mange fortryder den nye tatovering, så snart den er printet ind i huden. Det, synes vi, er rigtig ærgerligt. Derfor er vi stolte over at kunne præsentere et samarbejde med den danske virksomhed MyTattoo.dk, der tilbyder midlertidige tatoveringer til kunderne. På den måde kan kunderne få lov til at teste en ny tatovering et par dage, inden de finder ud af, om den skal tatoveres permanent ind i huden. Vores kunder kan få rabat på 10 %.

På MyTattoo.dks hjemmeside kan man selv få lov til at designe tatoveringer både i sort/hvid og i farver. Herefter får kunden tatoveringen tilsendt, og man kan let selv placere tatoveringen, hvor man ønsker den. Konceptet kender de fleste fra tyggegummi og andet børneslik. Kvaliteten er bare langt højere. MyTattoo.dk anvender den samme type papir, som filmproduktioner i både Danmark og USA benytter, når de store stjerner skal have midlertidige tatoveringer i forbindelse med optagelse af spillefilm.

Den midlertidige tatovering holder cirka i tre til syv dage. I den periode har man rig mulighed for at overveje, om man er vild med motivet, placeringen og størrelsen. Det giver også mulighed for at vise tatoveringen frem til venner og familie for at høre deres vurdering af den nye kropsudsmykning.

Hos Undo-it.dk synes vi ikke, at nogen skal gå rundt med en tatovering, som de ikke bryder sig om. Derfor er vi enormt glade for at præsentere vores trofaste kunder for MyTattoo.dks tiltag. Det vil med sikkerhed skabe færre fortrydelser.

Har man en tatovering, som man allerede har fortrudt, er det heldigvis også muligt at rette op på det. Undo-it.dk tilbyder professionel og effektiv fjernelse af tatoveringer på hele kroppen. Desuden tilbyder vi også at dække kundernes gamle tatoveringer med nye, moderne tatoveringer en såkaldt cover-up tattoo. Går man med tanker om at få lavet en cover-up tattoo, kan det også være en god idé først at teste designet i et par dage ved at bruge de smarte, midlertidige tatoveringer fra MyTattoo.dk.

Lagt på rowells.dk den 23-09-2013 af CLUBmaster