Find vej: Forside » Artikler » Fra Grønland til urbansmart modedille

Fra Grønland til urbansmart modedille

Erfarne grønlandsfarer såvel som modebevidste danske storbykvinder foretrækker støvler fra Sorel. Vinterstøvlerne der i en årrække har været et fast punkt på grønlandseventyrenes pakkeliste, har de senere år også udviklet sig til en sand storbydille.

Sorel støvler har været en del af Slædepatruljen Sirius faste udstyr i mange år. De gennemprøvede støvler er også et fast punkt, på rejsearrangørernes pakkelister for et rigtigt grønlandseventyr, med trekking og hundeslædekørsel. Men det er ikke kun jægere, trekkere og professionelle i kolde egne der har taget Sorel-støvlernes gennemprøvede teknologier til sig.

Redesignet til bybrug
Sorels seneste års satsning på modestøvler, der kombinerer de gennemprøvede tekniker fra de klassiske Sorel-støvler med et sofistikeret og slankt design, er blevet til en række nyudviklinger af vinterstøvler, der har indtaget Danmark og er blevet en del af urbanmoden.

De fleste Sorel-støvler ser vi nu på kvinder i byerne. De falder for det robuste design og de naturlige elementer af filt, rågummi, skin og pels, - og naturligvis det faktum, at de holder fødderne varme, under næsten alle tænkelige omstændigheder, fortæller Martin Meyer fra Columbia Sportswear i Danmark, der også forhandler Sorel.

Stadig Grønlandsfarernes foretrukne støvle
Og selv om støvlerne der er bygget til ekstreme forhold, nu også henvender sig til modebevidste kvinder, er Sorel stadig på de hårdfører Grønlandseventyres pakkelister for en perfekt tur i kulden.

For Culture Adventure, der leverer spændende og action-fyldte rejser til Grønland, er man ikke i tvivl om hvilken støvle der er bedst til formålet.
Vi har altid anbefalet Sorel, som det perfekte fodtøj til alle vores rejsende der skal på Grønlandseventyr. Sorel´s fodtøj har de evner der gør dem til et rigtig godt valg hvis man skal på trekking og stadig gerne vil holde fødder tørre og varme. Til hundeslædeturen eller hvis temperaturen falder til under -30 grader, kan vores rejsende leje et par Sorel Glacier, som er de samme som Sirius bruger, men denne model er et over kill hvis man ikke skal ud i helt ekstreme forhold, forklarer Kasper Foged Trojlsgaard, ejer af Culture Adventure der arrangerer kulturrejser med aktivt indhold i hele verdenen.

Hos Sorel ser man det som et fantastisk kvalitetsstempel, at være et fast element på de professionelle grønlandseventyres pakkelister.
Vi er meget stolte over at være det fortrukne fodtøj på grønlandsfarernes pakkeliste. Sorel har mange års erfaring med, at udvikle fodtøj til mennesker der arbejder eller bor under ekstreme kuldeforhold og leverer fast til Slædepatruljen Sirius, Søværnet samt Landbohøjskolens udstationerede i Grønland. Vores unikke viden om kuldebeskyttelse, slidstyrke og fleksibilitet er rygraden i hele vores produktion, også når det gælder vores børne- og modeprægede fodtøj, forklarer Martin Meyer.

Sorels design er i rivende udvikling og de seneste kollektioner, har for alvor skabt opmærksomhed hos modebevidste forbrugere, der også de næste sæsoner kan forvente sig endnu mere urban smart design, inspireret af det klassiske Sorel DNA.

Nærmeste forhandler anvises på telefon: 808 808 29

-------- Billedtekst --------

F11_Sorel_Womens_Tofino.jpg
Runway- og vejr-klar, den nye Women's Tofino Canvas kombinerer robust beskyttelse med et strejf af glam. (vejl. udsalgspris DKK 1.500)

F11_Sorel_Womens_Joan_of_Arctic.jpg
Women's Joan of Arctic er blevet en moderne klassiker. Støvlen kombinerer Sorels berømte koldt vejrs teknologier med et stilfuldt design. (vejl. udsalgspris DKK 1.350)

F11_Sorel_Mens_Caribou.jpg
Den originale! Siden 1972 har Men's Caribou® levet op til sit ry som støvlen der giver varme, holdbarhed og komfort på den hårde måde. (vejl. udsalgspris DKK 1.250)

F11_Sorel_Youth_Yoot_Pac.jpg
Om man kaste snebolde eller kører slæde, giver Youth Yoot Pac varme, holdbarhed og komfort. (vejl. udsalgspris DKK 650)

-------- Kommende kollektioner --------

Kontakt venligst undertegnede hvis du ønsker et indblik i Sorel's kommende kollektioner!

Lagt på rowells.dk den 16-02-2012 af CLUBmaster