Find vej: Forside » Artikler » Danmark vinder international skønhedskonkurrence

Danmark vinder international skønhedskonkurrence

Det sker normalt med 20-30 års mellemrum, at Danmark vinder en international skønhedskonkurrence; men i år har Danmark vundet to internationale skønhedskonkurrencer på under to måneder!

.. And the winner is... Miss Denmark..! En sætning der sjældent høres til finalerne på de store internationale skønhedskonkurrencer. Antallet af piger, som har vundet internationale skønhedskonkurrencer, kan tælles på meget få fingre og der går normalt årtier mellem. Sådan har det ikke været i år. Ud af de 8 danske piger som Danmarks største skønhedskonkurrence Queen Of Scandinavia har sendt af sted, for at repræsenterer Danmark til de internationale skønhedskonkurrencer i år, har 4 vundet en topplacering og yderligere to piger er blevet kåret som de internationale vindere.

Aldrig er det gået så godt for de danske skønheder internationalt, som det gør netop nu.

I oktober 2012 vandt Christina Mikkelsen den internationale skønhedskonkurrence Birde Of The World, og i torsdags landede danske Mia Hasanagic, fra Herning, i København efter hendes 3 uger lange tur til Korea, hvor hun blev kronet som den internationale vinder af den store og meget anerkendte World Miss University konkurrence.

Jeg var helt i chok. Jeg forstod det slet ikke. Pludselig begynder de andre piger foran mig at flytte sig og gøre plads til, at jeg kunne gå frem og modtage mit trofæ og først der, forstår jeg, at jeg virkelig hørte rigtigt, da de råbte .. And the winner is.. Miss Denmark.

Sådan siger den 20-årige Mia Hasanagic Kort efter hun har vundet den internationale skønhedskonkurrence World Miss University. Hun kan nu kalde sig den smukkeste af de klogeste!

Det er den danske direktør og producer på Queen Of Scandinavia, Josephine Helbrandt, som finder, udvælger og træner de danske piger til at vinde de internationale skønhedskonkurrencer.

Jeg fortæller pigerne, at jeg forventer, at de får noget med hjem, og når de kan se, at alle de andre piger, jeg har haft sendt af sted kommer hjem med flotte titler, så tror de på at det kan lade sig gøre, og de nægter at være den første til at bryde den gode spiral, de sætter alt ind for at fører Danmark til tops, fortæller Josephine Helbrandt.

De mange danske topplaceringer er kommet efter, Josephine Helbrandt i efteråret 2011 skrev håndbogen Sådan vinder du en international skønhedskonkurrence. Josephine Helbrandt vandt selv den internationale Miss Exclusive Of The World i 2010, og den oplevelse har givet hende en indsigt i, hvad der skal til for at ende øverst på sejrskamlen til den store finale. En viden hun nu med stor succes deler med sine modeller.

Danske piger der drømmer om at være en del af den store succes og om at fører Danmark til tops ved nogle af verdens største skønhedskonkurrencer, kan melde sig til den landsdækkende 2013 castingtour på Queen Of Scandinavia allerede nu! Tilmeldingen skal ske via mail til Josephine@helbrandt.dk. Oplys navn, alder og hvor i landet du bor.

For ydereligere information og interview med Mia Hasanagic og Josephine Helbrandt kontakt: Josephine Helbrandt, +45 50 50 06 00

SE OGSÅ:
www.Queenofscandinavia.dk
www.Josephinehelbrandt.dk

Lagt på rowells.dk den 26-12-2012 af CLUBmaster